Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μεταγραφικός... πυρετός

Οι γιορτινές μέρες, συνήθως, συνοδεύονται από ηρεμία και ξεκούραση. Αυτό πάντως δεν ισχύει στην ΑΕΚ, όπου πολλά θέματα «ταράσσουν» τη γαλήνη και τη ρουτίνα (επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις). Οι «κρυφοφανερές» μεταγραφές των Φολία - Ξενίδη έχουν συμπληρωθεί με αυτή του Ιβιτς. Παρότι η συμφωνία θ' ανακοινωθεί... του χρόνου (για διαδικαστικούς λόγους), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο παίχτης έχει ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. Ομως, οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν ν' ανεβάζουν τον πήχη.

Φήμες και πληροφορίες φέρνουν τον ισχυρό άνδρα της εταιρίας, Μ. Ψωμιάδη, να 'χει καταθέσει πρόταση (ύψους περίπου 1,2 δισ. δρχ.) στη Θέλτα για τον Βραζιλιάνο μέσο Ζουιντόνι Ζούνιορ Ντορίβα. Αρχικά είχε ζητηθεί ο δανεισμός του αλλά οι Ισπανοί αρνήθηκαν και έτσι από την ΑΕΚ υπέβαλαν πρόταση αγοράς. Πάντως, οι Ιβηρες ζητούν αρκετά περισσότερα. Οι πληροφορίες πάντως υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει με τον Σάντος (συνεργάστηκαν στην Πόρτο) και έχουν συμφωνήσει.

Αντίθετη πορεία (φεύγει) ακολουθεί ο Μαρικά. Οι «κιτρινόμαυροι» διοικούντες θα κάνουν χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον οποίο μπορούν να προχωρήσουν στη διακοπή της συμφωνίας μέχρι την 31η του Δεκέμβρη, χωρίς μάλιστα να του δώσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Από την άλλη, αναταραχή, έστω και παρασκηνιακά, δημιουργήθηκε στην ΑΕΚ... διά του Τύπου. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάντος παραδέχτηκε, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ότι στελέχη της Μπενφίκα του πρότειναν συνεργασία. Ο ίδιος αρνήθηκε επιστροφή (στη μεγάλη του αγάπη), τουλάχιστον προς το παρόν, επισημαίνοντας πως θέλει να ολοκληρώσει το έργο του. Το θέμα λοιπόν είναι πότε ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό θα συμβεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ