Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Αντριάν Περέιρα

Την οριστικοποίηση της μεταγραφής του 21χρονου Νορβηγού Αντριάν Νίλσεν Περέιρα ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς συνεργασίας. Αν και το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον νεαρό αριστερό μπακ έδειχνε να έχει παγώσει το τελευταίο διάστημα, παρά την αρχική συμφωνία του «Δικεφάλου» με τη Βίκινγκ, ομάδα του παίκτη, εντούτοις επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Πλέον ο Περέιρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής.

ΠΑΟ: Στην απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ Χουάνκαρ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 30χρονος παίκτης την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Μάλαγα. Εχει πλούσια θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Μπέτις, Γρανάδα, Σαραγόσα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μπάμπη Τεννέ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία μετά τους αγώνες μπαράζ με την Ξάνθη. Ο νέος τεχνικός επιστρέφει ξανά στην ομάδα της Ριζούπολης μετά τη θητεία του το 2018.

ΟΦΗ: Την παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο στο δυναμικό της ομάδας ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο Αργεντινός μέσος θα συνεχίσει στους Κρητικούς μέχρι το 2024.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ