Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 12/9, στις 10.30 π.μ., στο πάρκο ΧΑΝΘ (πίσω από το άγαλμα του Ανδρόνικου).

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους εργαζόμενους, στα συνδικάτα, στα λαϊκά στρώματα, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιώντας τον μακροχρόνιο σχεδιασμό δεκαετιών, που προώθησαν από κοινού με την ΕΕ και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) που υπηρετούν την πολιτική της εμπορευματοποίησης του νερού, προχωράει στην παράδοση του κλάδου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. (...), παραδίδει στους ιδιώτες το μεγαλύτερο μέρος των αποθεμάτων νερού της χώρας και προχωράει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του νερού».

«Ο αγώνας για νερό κοινωνικό αγαθό που να καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες», τονίζει το ΠΑΜΕ, «είναι αγώνας που αφορά κάθε έναν από εμάς, αφορά όλο το λαό. Το νερό και οι υποδομές του μόνο ως λαϊκή περιουσία μπορούν να αξιοποιηθούν για να διασφαλιστεί η συνδυασμένη ικανοποίηση των διευρυμένων και σύγχρονων κοινωνικών αναγκών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ