Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ
ΦΩΤΟ

Ο Δεδόπουλος Κώστας και ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που «έφυγε» τόσο άδικα από κοντά μας.

***

Ο Παναγιώτης Σηφακάκης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη της γυναίκας του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΗΦΑΚΑΚΗ, σταθερής οπαδού του ΚΚΕ που καταγόταν από τα Γιαννιτσά και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της δίπλα στο ΚΚΕ για τους στόχους και τα ιδανικά του.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 15 μήνες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο αντιστασιακός αγωνιστής, σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ από την Καλαμάτα. Στη μνήμη του ο γιος του Μιχάλης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, σαν απάντηση στην επίθεση που γίνεται και στα οικονομικά του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 17 Νοέμβρη 2010, η κόρη της Λούλα Χαϊδεμένου - Ζέφυρου προσφέρει 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Νίκαιας - Κορυδαλλού «Ο Προμηθέας» προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 150 ευρώ στη μνήμη της σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ.

  • Στην μνήμη της σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει ως ενίσχυση 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ