Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Δείχνοντας και έμπρακτα την αλληλεγγύη στους πληγέντες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων από την κακοκαιρία, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους της πόλης να προχωρήσουν σε συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Τα είδη και τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται καθημερινά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου από τις 08.00 έως τις 14.00 μέχρι την Παρασκευή 25/9. Συγκεκριμένα, θα συγκεντρώνονται νερά, μακαρόνια, λάδι, όσπρια, κονσέρβες, δημητριακά, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Ταυτόχρονα το Εργατικό Κέντρο αναδεικνύει πως «για όλες τις καταστροφές (πλημμύρες, φωτιές, σεισμοί) για την εκάστοτε κυβέρνηση και για όλους τους υπόλοιπους μηχανισμούς που την στηρίζουν, υπεύθυνοι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τους ίδιους και τις πολιτικές που εφαρμόζουν. Γι' αυτόν τον λόγο εξάλλου χρησιμοποιούν την καραμέλα των "ακραίων ή σπάνιων" καιρικών φαινομένων για να κρυφτούν οι τεράστιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της πολιτικής που ακολουθούν, με αποτέλεσμα να μένει ανοχύρωτη η ζωή των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων με την πρώτη ψιχάλα».

Μαζί με τη συλλογή των τροφίμων, το ΕΚ Λάρισας στέκεται στο πλευρό των πληγέντων απαιτώντας: Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, να αποζημιωθούν στο 100% για τις καταστροφές που υπέστησαν οι λαϊκές οικογένειες, απαλλαγή τους από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ