Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΤΡΑ - ΒΟΛΟΣ
Φοιτητικές κινητοποιήσεις σήμερα για το άνοιγμα των σχολών

Μετά από αποφάσεις συλλόγων και συσκέψεις συντονισμού, αγωνιστικές κινητοποιήσεις οργανώνονται και από τους φοιτητές, με αιχμή το ασφαλές άνοιγμα των σχολών για όλα τα μαθήματα διά ζώσης, και σχετικά αγωνιστικά ραντεβού έχουν οριστεί για σήμερα σε Πάτρα και Βόλο.

Συγκεκριμένα, στον Βόλο καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή (που συνεδριάζει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), στις 11 π.μ. στον Θόλο του Πανεπιστημίου, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Γεωπονίας, Παιδαγωγικού Ειδικής Αγωγής και Μηχανολόγων - Μηχανικών του Ιδρύματος, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους με αίτημα την άμεση λήψη μέτρων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολών.

Επίσης σήμερα, στην Πάτρα, οι Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Πολιτικών Μηχανικών, ΣΤΕΦ, Μαθηματικού, Βιολογικού, Παιδαγωγικού, Θεατρικών Σπουδών, Φαρμακευτικής, ΣΕΥΠ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ, ΣΟΦΕΠΠ και της Επιτροπής 2ου έτους Διοίκησης Επιχειρήσεων, καλούν σε συλλαλητήριο στις 11 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου, διεκδικώντας να ανοίξουν οι σχολές για όλους τους φοιτητές, για όλα τα μαθήματα, ενώ προγραμματίζουν και κινητοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα οξυμένα προβλήματα με τη στέγαση (ενοίκια, εστίες) και τη μετακίνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ