Τρίτη 13 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, τα τελευταία 10 χρόνια. Ξεχώριζε για την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη σεμνότητα, την υπομονή και την επιμονή. Είχε κατακτήσει την αγάπη και το σεβασμό όλων όσοι τον γνώριζαν. Πάλευε με αποφασιστικότητα για το δίκιο των εργαζομένων, για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στάθηκε όλη του τη ζωή ορθός, ανυπότακτος μπροστάρης στους αγώνες. Μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του που έδινε την άνιση μάχη με την αρρώστια παρέμεινε αισιόδοξος.

Στη μνήμη του ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων, 100 ευρώ και ο Κώστας Δεδόπουλος 40 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα που υπερασπιζόταν και στήριζε με συνέπεια όλη του τη ζωή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΙΚΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω ενίσχυση στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Δημήτρης Ντρέγκας

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής στη μνήμη της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας, προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή». Ακόμα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της.

***

Στη μνήμη της ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ, φίλης του ΚΚΕ, που «έφυγε» πριν από λίγους μήνες πρόωρα από τη ζωή, προσφέρουμε 30 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Αγγελική Αθανασιάδου, Φωτεινή Παγούνη


ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ