Πέμπτη 15 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ
Ταλαιπωρημένος στο δύσκολο τεστ

Εχοντας ήδη υποστεί την ταλαιπωρία ενός 18ωρου ταξιδιού χωρίς τελικά να δώσει αγώνα, ο Παναθηναϊκός έχει μεταβεί από τη Λιόν στη Βαρκελώνη, όπου απόψε θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22.00 - Novasports 2).

Η αναβολή του αγώνα με τη Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη γαλλική ομάδα, αναμένεται μεν - βάσει κανονισμού - να δώσει στους «πράσινους» μια νίκη άνευ αγώνα, το τίμημα όμως ήταν μπόλικη ταλαιπωρία. Η απόφαση της Ευρωλίγκας, παρά τις αρχικές ενδείξεις για την κατάσταση της Βιλερμπάν, να αναβληθεί τελικά ο αγώνας, μόλις δύο ώρες πριν από την έναρξή του, προκάλεσε οδύσσεια για το «τριφύλλι», που ήδη είχε ταξιδέψει μέσω Ολλανδίας στη Γαλλία και ακολούθως έπρεπε να μεταβεί στη Βαρκελώνη για τον επόμενο αγώνα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Παναθηναϊκός καλείται στην αναμέτρηση με τους «Mπλαουγκράνα» να αντεπεξέλθει σε ένα από τα πιο δύσκολα τεστ που του επιφυλάσσει η σεζόν, να νικήσει την κούραση και να προσπαθήσει να «ρεφάρει» την ήττα από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα, των πρώην «πράσινων», του κόουτς Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα δικά της προβλήματα λόγω κορονοϊού, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια.

  • Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αμερικανός γκαρντ Πιερ Τζάκσον, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε πρόωρα.
  • Επίσης απόψε: Ζαλγκίρις Κάουνας - Εφές (20.00 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ