Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Ψάχνοντας νέα ώθηση

Εχοντας αφήσει πίσω τη σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία της προηγούμενης βδομάδας, με το πολύωρο ταξίδι σε Γαλλία και Ισπανία, και επιζητώντας να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Φενερμπαχτσέ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21.00 - Novasports 2). Νίκη απόψε θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση των «πρασίνων» (1-2 μέχρι στιγμής, με αγώνα λιγότερο) αλλά και την ψυχολογία τους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, χαρακτήρισε την τουρκική ομάδα δυνατό σύνολο, με υψηλές φιλοδοξίες και φέτος και με μπόλικο ταλέντο. Ειδική αναφορά έκανε στα δίδυμα των Ντε Κολό - Μπράουν και Βέσελι - Εντι, που όπως είπε σηκώνουν το κύριο βάρος του παιχνιδιού της Φενέρ. Ως βασικά στοιχεία της δικής του ομάδας ζήτησε σωστή και δυνατή άμυνα πάνω στην κάθε αντίπαλη πάσα, καθώς και αιφνιδιασμό. Στάθηκε επίσης στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στη διοργάνωση εν μέσω πανδημίας, δηλώνοντας σύμφωνος με την απόφαση της Ευρωλίγκας να μην κρίνονται αγώνες στα χαρτιά λόγω κρουσμάτων.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ επιστρέφει ο Κίφερ Σάικ.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Βαλένθια (22.00 - Novasports 4), Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ