Σάββατο 24 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 25 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΕ, το ποσό των 210 ευρώ.

Η οικογένειά του και οι φίλοι του

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 260 ευρώ.

Η Επιτροπή Οικονομικών της ΚΕ του ΚΚΕ

  • Η ΚΟΒ Ναυπηγείων της ΤΟ Βιομηχανίας και εργαζόμενοι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά προσφέρουμε 380 ευρώ στο ΚΚΕ, τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, που υπηρέτησε το Κόμμα μας από θέσεις ευθύνης αταλάντευτα και πρωτοστάτησε στη δράση της Οργάνωσής μας - ως μέλος της - οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ προσφέρουμε 160 ευρώ, και με αφορμή τον απαράδεκτο νόμο που ζητάει να δίνονται τα στοιχεία των οπαδών και φίλων που ενισχύουν οικονομικά το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

***

ΦΩΤΟ

Η Σοφία Ρεμπή προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΜΠΗ.

  • Η ΚΟΒ Θεσπρωτικού προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΜΠΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Μάρτη 2020.

***

ΦΩΤΟ

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Καρδίτσας, το ποσό των 2.750 ευρώ στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και πρωτοπόρου συνδικαλιστή του αγροτικού κινήματος, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή.

  • Ο Κώστας Θεοδωρίδης προσφέρει, ως δεύτερη δόση, 500 ευρώ, μέσω ΤΕ Καρδίτσας, στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ.

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένε μας σύντροφε και πατέρα ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ, Εδώ και έναν χρόνο προσπαθούμε να αντέξουμε τη ζωή χωρίς εσένα. Εσύ όμως ζεις μέσα από μας. Συνεχίζεις να μας τροφοδοτείς με την αγάπη και το παράδειγμά σου. Το ακολουθούμε και προχωράμε στον δρόμο σου που είναι και δικός μας. Μέσα από τους αγώνες για τα δίκια του λαού μας συνεχίζουμε.

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Στη μνήμη σου προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 200 ευρώ μέσα από την Οργάνωση Κέντρου Αγίων Αναργύρων - Καματερού για την οικονομική του στήριξη στους ελπιδοφόρους αγώνες που έρχονται.

Η συντρόφισσά σου Στέλλα

Τα παιδιά σου Παναγιώτης, Μιχάλης, Τζουλιάνα

  • Αγαπημένε μας σύντροφε ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ, Δεν σε αποχαιρετώ γιατί είσαι πάντα μαζί μας στις διαδηλώσεις και τις μαχητικές πορείες του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, που υπηρέτησες επί σειρά δεκαετιών με αφοσίωση, επιμονή και πίστη στα ιδεώδη και τις αξίες του. Δεν φοβήθηκες ποτέ τις επιθέσεις της, με καθεστώς αστυνομοκρατίας, αστικής τάξης. Πάντα βάδιζες μπροστά, δυνατός μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας σου, για το δίκιο του λαού και την απελευθέρωσή του από τα δεσμά των εκμεταλλευτών του. Για όλους εμάς τους φίλους, τους συντρόφους και τους συναγωνιστές, θα ζεις πάντα και θα μας οδηγείς στους αγώνες που συνεχίζουμε μέχρι τα όνειρα για μια σοσιαλιστική κοινωνία να γίνουν πραγματικότητα.

Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων - Καματερού για τους αγώνες του ΚΚΕ.

Ευαγγελία (Λίτσα) Ξυρουχάκη, συνταξιούχος αν. καθηγήτρια του ΕΚΠΑ

  • Εκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγες», σύντροφέ μας. Και όμως, είσαι πάντα κοντά μας... Στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου.

Α. Α.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Οι φίλοι του Αντώνης και Βιβή Κούτρα

  • Στη μνήμη του φίλου μας ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Οι φίλοι του Παναγιώτης και Νίκη Παπαδοπούλου

  • Στη μνήμη του συναδέλφου και φίλου μας αγαπητού, ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ, που τόσο αναπάντεχα «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε αντί για στεφάνι 170 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
Λυμπέρης, Δέσποινα, Χρήστος Χατζ., Δημήτρης Μπ., Κατερίνα Ευ., Κατερίνα Β.

  • Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ. Ενας μήνας κιόλας που δεν είμαστε μαζί... 100 ευρώ για το Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Ν. Σμύρνης.

Σ' αγαπάμε πάντα.

Ντίνα, Κώστας, Φανή

***

«Εφυγε» από τη ζωή η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΑ (Χρυσαυγή), κόρη του Χάρη Παπαδόπουλου, πολιτικού πρόσφυγα στη Σοβιετική Ενωση, σύζυγος του Αλέκου Φωτιάδη. Αξιο τέκνο του Γερακαριού, «ποτέ από το χρέος κινούσα», όπως λέει και ο ποιητής. Σταθερή και ακλόνητη στην ιδεολογία της, τίμησε το ΚΚΕ και τον πατέρα της.

Στη μνήμη αυτής της άξιας Γερακαριώτισσας η συγχωριανή της Παρέσα Κοτσαλίδου προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς.

***

Στη μνήμη του ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ (στέλεχος της πρώτης ανταρτοομάδας «Αθανάσιος Διάκος») και όλων των κατοίκων των χωριών των Κρουσίων του Κιλκίς Αμπελόφυτο, Κυδωνιές και Κλειστό, που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές στις 25/10/1941 (ολοκαύτωμα των Κρουσίων), καθώς και στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ ΒΑΝΙΑ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ (γιου του Παύλου) και ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, η Κοτσαλίδου Ελλη προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής αποχαιρετά με θλίψη την συντρόφισσα ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 6 Οκτώβρη 2020 μετά από πολύχρονη παλικαρίσια μάχη. Γρήγορα διάλεξε οριστικά και αμετάκλητα με ποια πλευρά θα ταχτεί στο δρόμο της ζωής της. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι προερχόταν από εργατική οικογένεια διωγμένη για την αντιστασιακή της δράση στην Πιερία, την οικογένεια του Γεροντίδη Θεμιστοκλή.

ΣΑΡΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΑΡΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Από νεαρή ηλικία οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Μαζί με τον σύντροφό της στη ζωή και τον αγώνα Βαγγέλη Τσολακίδη δημιούργησαν μια υπέροχη πενταμελή οικογένεια στραμμένη στο σύνολό της στις γραμμές του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Κική έκανε πολλά και ετοίμαζε ακόμη περισσότερα, ήταν μαχήτρια και αγωνίστρια. Οι αγώνες της για τα δίκια των εργαζομένων, μέσα από το Σωματείο Εργαζομένων στον ιππόδρομο, του οποίου υπήρξε και πρόεδρος, η δράση της στο γυναικείο κίνημα μέσα από τον Σύλλογο «Κυψέλη», μέλος της ΟΓΕ, το «παρών» της στα δύσκολα και στα εύκολα σε κάθε κάλεσμα του Κόμματος που τόσο αγάπησε, του ΚΚΕ, σημάδεψαν την αθόρυβη και δημιουργική ζωή της.

Συντρόφισσα Κική, δεν σε ξεχνάμε. Θα συντροφεύεις τους αγώνες μας για το ξημέρωμα ενός καλύτερου αύριο, θα έχεις πάντα τη δική σου θέση στις απεργίες, στις συγκεντρώσεις, στις διαδηλώσεις.

Στη μνήμη της συντρόφισσας Κικής Τσολακίδου η οικογένειά της, οι φίλοι του Κόμματος καθώς και τα μέλη της ΚΟΒ Χαραυγής - Ευγένειας προσφέρουν στο ΚΚΕ για τους αγώνες του αύριο το ποσόν των 1.700 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΠΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χαράλαμπου γεννήθηκε στις 6/11/1955 στη Μητρόπολη Καρδίτσας. Από νεαρή ηλικία εντάχτηκε ενεργά στον αγώνα για το δίκιο της τάξης του, ως δραστήριο μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Καρδίτσας. Στενός οπαδός του ΚΚΕ, στάθηκε πιστά στο πλάι του. «Εφυγε» από κοντά μας στις 27 Μάρτη 2020.

Στη μνήμη του η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΩΤΟΥ μέλη της ΚΟΒ Νεάπολης προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ. Αντίστοιχα, ο Πασχάλης Μολυβδάς προσφέρει 100 ευρώ.

  • Στη μνήμη της φίλης και συνοδοιπόρου ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΩΤΟΥ η Αθηνά Κλάψα - Χατζηλαζάρου προσφέρει 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Γεωργίου Λάρισας.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα κομμουνιστικά ιδανικά, μπροστάρης στους αγώνες αφήνοντας με το παράδειγμά του παρακαταθήκη για τις νέες γενιές. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

Ν. Σ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του για τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, καθώς και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, συντρόφου στη ζωή του και συνοδοιπόρου στους αγώνες και στα ιδανικά της ιδεολογίας του, που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από 9 μήνες, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Βότση, της οποίας ήταν μέλος, 100 ευρώ.

Η κόρη του Μελίνα Τριανταφυλλίδου και η ανιψιά του Κατερίνα Χαρταμπίλα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τις 20/10/2017 και μας φαίνεται σαν χτες που «έφυγε» ο αγαπημένος μας ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΣΙΝΝΗΣ. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στη μνήμη του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 50 ευρώ για το Κόμμα που όλοι το «καταπολεμάνε» αλλά δεν θα τους περάσει, θα κερδίσουμε.

Συντροφικά, από το Καπαρέλλι της Θήβας, Λουκάς και Τρυγώνα Σίννη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΛΤΣΗ, που συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Ο αδερφός του Αποστόλης

***

Στη μνήμη του φίλου ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, που στήριξε μέχρι το τέλος της ζωής του το ΚΚΕ, η Ε. Χ. προσφέρει στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Ν. Κρήνης 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, φίλου και αδελφού ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ο οποίος από τα νεανικά του χρόνια μπήκε στο κίνημα, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για την ιδέα του σοσιαλισμού και ο οποίος ίδρυσε τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο, όπου έδωσε όλο του τον εαυτό, προσφέρω 70 ευρώ στη μνήμη του μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γρηγόρης Θεοδωρίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗ, από το Καστράκι, που «έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2018, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Καλαμπάκας για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του Μακρονησιώτη αγωνιστή, συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ, που «έφυγε» πλήρης ημερών στα 97 του χρόνια και σχεδόν 70 από αυτά υπήρξε μέλος του Κόμματος, σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ από το χωριό του Φιλώτεια Αλμωπίας, προσφέρουν στο ΚΚΕ 85 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αριδαίας Πέλλας.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας (20/10/16) η αγαπημένη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Ομως, στη μνήμη μας ζεις και θα συνεχίσεις να ζεις όσο ζούμε κι εμείς, γιατί ήσουν πολύ καλή σύζυγος, μητέρα, συντρόφισσα, μα πάνω απ' όλα άνθρωπος που ήξερε μόνο να προσφέρει σε ό,τι μπορούσε. Ησουν άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό τα λέει όλα.

Μας λείπεις πολύ συντρόφισσα. Ο άνδρας σου και τα παιδιά σου προσφέρουν στη μνήμη σου 50 ευρώ στο ΚΚΕ που τόσο πολύ αγαπούσες.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ φίλοι και σύντροφοί του προσφέρουν 780 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελευσίνας του ΚΚΕ. Επίσης, η σύζυγός του Μαρία προσφέρει 100 ευρώ.

  • Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Περιχώρων, του οποίου διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος, προσφέρει 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΣΑΡΔΗ (φωτ.) και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΑΡΔΗ (φωτ.), καθώς και της συντρόφισσας ΣΟΝΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά.

Νικόλας Σάρδης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύζυγος ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του Κόμματος, όπου μέχρι τέλος ήταν πιστός.

Μέη Μιχαηλίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή και για την οικονομική στήριξη στο Κόμμα, ως απάντηση στο πρόστιμο που του επέβαλαν, προσφέρω μέσω της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου 150 ευρώ.

Μιχαηλίδη Ντέπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, που έμεινε αταλάντευτα πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού και του ΚΚΕ, προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Σεμνή αγωνίστρια, τίμια και αξιοπρεπής, θα είναι πάντα παρούσα μέσα στους αγώνες και στη ζωή.

Ο σύζυγος Νικόλας, η κόρη Ειρήνη και τα εγγόνια Πέτρος, Νίκος


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΡΔΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΡΔΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΧΩΤΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΧΩΤΟΥ

ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ