Σάββατο 7 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 8 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Η ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
Φαντάροι στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Από το υστέρημα και τον πενιχρό «μισθό» των φαντάρων συγκεντρώσαμε ως πρώτη δόση 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Για να συνεχίσει να μάχεται για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των στρατευμένων.

Για να λέει την αλήθεια για τις εξελίξεις στην περιοχή μας και να πρωτοστατεί στην πάλη ενάντια στους φονιάδες των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ, ενάντια στην αλλαγή συνόρων, στον εθνικισμό, στην παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Για να αντιπαλεύει την πολιτική που μας αντιμετωπίζει σαν «κόστος» και μας προετοιμάζει για τη σύγχρονη σκλαβιά με 10ωρα και 200 ευρώ μισθό.

Για να μας κάνει περήφανους που δεν δίνει τα στοιχεία όσων το ενισχύουν οικονομικά και δεν τα διπλώνει μπροστά σε κανένα πρόστιμο και καμία απαγόρευση.

Για να φωτίζει τη μόνη διέξοδο στον 21ο αιώνα, μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, φασισμό, το σοσιαλισμό.

Στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε ακόμα περισσότεροι φαντάροι να ενισχύσουν το Κόμμα μας.

Στρατιώτης από το 724 Τάγμα Μηχανικού Ξάνθης

***

Είμαστε φαντάροι στην ΕΛΔΥΚ σε μια περίοδο δύσκολη για εμάς και τις οικογένειές μας. Περίοδο πλούσια επίσης από πλευράς εξελίξεων, κατά κύριο λόγο αρνητικών για τους λαούς. Ομως, μέσα σε αυτήν τη δύσκολη εποχή υπάρχουν νίκες που ανήκουν στο εργατικό κίνημα, νίκες όπως η καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Μια καταδίκη που ήρθε μετά από λαϊκή απαίτηση και αγώνες.

Το απέδειξαν οι χιλιάδες εργαζομένων και λαού που βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια και απαίτησαν να πάνε οι ναζί στη φυλακή. Το αποδεικνύουν οι αγώνες απέναντι στον καπιταλισμό και το φίδι του ναζισμού που ο ίδιος γέννησε, για να επιτεθεί και να πάρει πίσω κάθε λαϊκή κατάκτηση.

Χαιρετίζουμε αυτήν την καταδίκη της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Συζητήσαμε με τους συναδέλφους μας, έχοντας κατά κύριο λόγο συμφωνία με την καταδίκη, ακόμη και πανηγυρισμούς από φαντάρους και κάποια στελέχη.

Υπήρξαν βέβαια και οι φωνές που δεν συμμερίστηκαν τις απόψεις μας αλλά και πάλι φοβήθηκαν να υποστηρίξουν ανοιχτά τους ναζί. Ακόμα και γι' αυτόν το φόβο έπαιξε ρόλο η στάση μας... Καλή δύναμη!

Φαντάροι ΕΛΔΥΚ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ