Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα Νταμαράκια Αιγάλεω 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα που υπηρέτησε 77 ολόκληρα χρόνια, πιστά, ανυποχώρητα και αταλάντευτα. Μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρακαταθήκη και το μεγάλο κεφάλαιο που άφησε. Το ήθος, η αξιοπρέπεια, οι αγώνες, η δράση του, μέσα και έξω από φυλακές και ξερονήσια, δίκαια τον χαρακτήρισαν έναν από τους αλύγιστους της ταξικής πάλης. Ενα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας.

Η κόρη του Λώρα Παπαδημητρίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της κομμουνίστριας Μακρονησιώτισσας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης και σαν πρώτη δόση το ποσό των 200 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Εθνικής Τράπεζας της ΚΟ Αττικής.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των εκλεκτών συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ και ΑΛΕΚΑΣ ΜΠΕΝΑΤΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης το ποσό των 300 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Εθνικής Τράπεζας της ΚΟ Αττικής.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΗΛΙΑ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ. Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ελένη και οι κόρες του Αιμιλία και Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης της Μυτιλήνης, καθώς και σαν απάντηση στην επιβολή του απαράδεκτου προστίμου από την κυβέρνηση.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΡΟΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, των αδερφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ και ΜΙΧΑΛΗ που έπεσαν στον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα, στη μνήμη του γαμπρού μου ΚΛΙΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ και τέλος στον σύντροφό μου στη ζωή και στον αγώνα ΜΑΝΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που «έφυγε» από τη ζωή πριν 4 χρόνια, προσφέρω στο ηρωικό μας Κόμμα, όλο αγώνες και θυσίες για πάνω από 100 χρόνια, 100 ευρώ.

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Με συντροφικούς χαιρετισμούς, Ελευθερία Μαναζή - Πρόκου

***

Στη μνήμη των συντρόφων μου: ΓΙΑΝ. ΠΑΛΑΒΟΣ, ΕΛ. ΠΑΛΑΒΟΥ, ΘΕΜΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ, ΗΡΩ ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΧΡ. ΜΠΟΜΠΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΡΙΤΣΑ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟ Αγίων Αναργύρων.

Μιχάλης Αρχολέκας


ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΝΑΤΟΥ ΑΛΕΚΑ
ΜΠΕΝΑΤΟΥ ΑΛΕΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ