Σάββατο 21 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 22 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία και τα δικαιώματά μας!

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ για τη στήριξη των εργατικών - λαϊκών διεκδικήσεων

«Είναι ώρα ευθύνης!», «ώρα να μπει lockdown στην πολιτική που θυσιάζει την υγεία και τα δικαιώματά μας!»: Με το σύνθημα αυτό συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών σε κείμενο που διακινείται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ηδη, το κείμενο υπογράφεται από χιλιάδες αγωνιστές που συμμετέχουν σε φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος, που δίνουν τη μάχη μαζί με τους κομμουνιστές σε διάφορα μέτωπα πάλης.

Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία, που στόχο έχει την έκφραση αλληλεγγύης στην εργατική - λαϊκή πάλη, ενώ αποτελεί και ένα προσκλητήριο για να «ενώσουμε τις φωνές μας», προκειμένου να κλιμακωθεί η διεκδίκηση των εργαζομένων, να πάρουν επιθετική απάντηση η συκοφάντηση και η προσπάθεια χτυπήματος των αγώνων των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων το κείμενο τονίζει: «Η λαϊκή διεκδίκηση δεν κάνει "διάλειμμα", τη στιγμή μάλιστα που ο λαός αφήνεται απροστάτευτος, που δέχεται επίθεση στα δικαιώματά του. Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάζει τον αγώνα, την πάλη, παίρνοντας ταυτόχρονα τα ανάλογα μέτρα προστασίας της υγείας στις εκδηλώσεις του».

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται και ο «Ριζοσπάστης» θα δημοσιεύσει σε επόμενο φύλλο πολλές από τις εκατοντάδες νέες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ