Παρασκευή 11 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές περιπλανήσεις

Ο Ρος Ντέιλι
Ο Ρος Ντέιλι
Σήμερα, αύριο και την Κυριακή (10.30μμ) στο «Δίαυλο» (Δράκου 9), οι Λυδία Σέρβου και Γιάννης Νικολάου παρουσιάζουν τα τραγούδια του προσωπικού τους cd.

Στο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125, Εξάρχεια), σήμερα (10.30μμ) η Λ. Μπεντιούι και οι «Αλ Μουσαφίρ» θα μας ταξιδέψουν στη Μεσόγειο. Αύριο (10.30μμ) οι «Εκτός Τροχιάς» στο νέο κύμα του χτες και του σήμερα, ενώ την Κυριακή (10μμ) οι Β. Πετροδασκαλάκης, Δ. Φαριέρο, Ν. Μαρίνο και Κ. Βασιλείου στην Κρήτη.

Εντεχνο ελληνικό τραγούδι, παραδοσιακό και ρεμπέτικο, θα παρουσιάσουν οι «Εν Φίλοις», αύριο (10.30μμ), στο «8 Δυτικά» (Λ. Καβάλας 387, Αιγάλεω).

Στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια), ο Ρος Ντέιλι, με τη μουσική του παρέα, θα ερμηνεύσει σήμερα και αύριο (10μμ) ήχους της λύρας, σε ένα μοναδικό πάντρεμα του ανατολικού με το δυτικό ήχο.

Στο θέατρο «Μεταξουργείο» σήμερα (11μμ) φιλοξενείται ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και οι «Τέικ δε μάνεϊ εντ ραν».

Στο «Χάουζ οφ Αρτ» (Σαχτούρη και Σαρρή, Ψυρρή) σήμερα και αύριο (10.30μμ) φιλοξενούνται οι «Μπλουζ Γουάιρ».

Στο «Mike's Irish Bar» (Σινώπης 6, Αμπελόκηποι) σήμερα (11.30μμ) παρουσιάζεται το ροκ συγκρότημα «Σκουλ Μπας» και αύριο ο Τζ. Βαβούρας και οι «Κάντιλακς».

Ενα από τα κλασικά σχήματα της βρετανικής ροκ σκηνής, οι «Δε Φρανκ εντ Γουόλτερ» θα φιλοξενηθούν την Κυριακή στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13 - 15, Εξάρχεια).

Στο «Φα - Ντο» (Αγ. Γεωργίου 43α, Χαλάνδρι), οι Θ. Αναστασίου, Κ. Καραγιάννης και η Μ. Βερούλη, αύριο (10.30μμ), θα παρουσιάσουν βραζιλιάνικη μουσική και τραγούδια, ποπ, τζαζ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ