Σάββατο 28 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 29 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΤΟ Α' ΑΘΗΝΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καλεί σε άμιλλα όλες τις εδαφικές Τομεακές Οργανώσεις

Τις εδαφικές Τομεακές Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε άμιλλα η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου, λίγο πριν από την τελική ευθεία της Οικονομικής Εξόρμησης. Οπως αναφέρει και στο κάλεσμά της, «σύμφωνα με την ανταπόκριση των ΤΟ θα καθοριστεί το συμβολικό βραβείο προς την Οργάνωση που θα καταφέρει να μας προσπεράσει στους δείκτες της Οικονομικής Εξόρμησης, όπως τέθηκαν από τη Γραμματεία της ΚΕ».

«Η κομμουνιστική άμιλλα θα συμβάλει εκτός των άλλων στην ενίσχυση των υλικών και πολιτικών δεσμών, που ειδικά σε αυτές τις συνθήκες είναι απαραίτητη για να δοθεί ώθηση στη δράση του Κόμματος», αναφέρει η Οργάνωση και προσθέτει: «Στην απάντηση που πρέπει να πάρουν διάφοροι καλοθελητές του συστήματος, που προπαγανδίζουν τη δήθεν αδιαφορία του λαού για την Ιστορία, το σκοπό, τις προτάσεις του ΚΚΕ για να επικρατήσει το δίκιο της εργατικής τάξης, όλου του λαού. Στην απάντηση που πρέπει να λάβει η αστική τάξη, που μέσα από το πολιτικό της προσωπικό επιβάλλει πρόστιμα και απαγορεύσεις, για να αφοπλίσει το κίνημα και την πρωτοπορία του».

«Πιστοί στο κάλεσμα του τιμημένου ΚΚΕ, μπήκαμε στο πρώτο επίσημο "κλείσιμο" της Εξόρμησης έχοντας καλύψει το 36% του πλάνου μας και έχοντας πρότερα συγκεντρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ ως απάντηση στην επιβολή του απαράδεκτου προστίμου στο Κόμμα μας», καταλήγει η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μάχη, σύμφωνα και με το κάλεσμα της Γραμματείας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ