Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μήνυση κατά δημοσιογράφου που είχε δεχτεί επίθεση

Ετεροχρονισμένη μήνυση κατά της δημοσιογράφου Αφροδίτης Φράγκου της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» για ψευδή κατάθεση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση έχει καταθέσει ο μεσίτης Θ.Χ., ένας από τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του Ζαχαρία Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας, επιχειρώντας άλλη μία φορά με προκλητικό τρόπο να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα...

Η δημοσιογράφος είχε δεχτεί επίθεση με γροθιά στο σαγόνι στις 23 Δεκέμβρη 2019 το απόγευμα στην οδό Γλάδστωνος, στο σημείο της δολοφονίας, επειδή αφαίρεσε από τα ρολά του κοσμηματοπωλείου αφίσες ακροδεξιού περιεχομένου, που σκέπαζαν γκράφιτι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ. Σύμφωνα με την καταγγελία της δημοσιογράφου που είδε τη δημοσιότητα, την ώρα που αφαιρούσε τις αφίσες, αισθάνθηκε κάποιον να την τραβά και να της λέει ότι αυτό που κάνει «είναι φασιστικό». Η δημοσιογράφος αντέδρασε, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη γροθιά του δράστη στο σαγόνι, ενώ της φώναζε «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Η δημοσιογράφος τον φωτογράφισε για να μπορέσει να τον ταυτοποιήσει αργότερα, όπως και έγινε.

Ο μεσίτης υπέβαλε μήνυση εναντίον της δημοσιογράφου ύστερα από εννέα ολόκληρους μήνες, στις 30 Σεπτέμβρη, παρόλο που ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή η δική της μήνυση. Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία στη μήνυσή του που έγιναν γνωστά, μεταξύ άλλων φαίνεται να δέχεται ότι τις αφίσες τις είχε τοποθετήσει ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη φορά που αποκαλύπτει ότι κίνητρο για τις πράξεις του είναι η ακροδεξιά του ιδεολογία. «Το γεγονός πως ο Θεός με έβαλε απέναντι σε Εθνομηδενιστές, αντίχριστους και οργανωμένους παραβατικούς που έχουν ως ταξικό εχθρό τον βιοπαλαιστή επαγγελματία και τους οικογενειάρχες, είναι Υψιστη αποστολή που θα την πάω και εγώ μέχρι τέρμα», έγραφε χαρακτηριστικά σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το καλοκαίρι (!).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ