Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δοκιμάζονται οι «αιώνιοι»

Αποστολές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας περιμένουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απόψε για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, πρώτη φορά φέτος που οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση αγωνίζονται την ίδια μέρα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19.00 - Novasports 1) και ο Παναθηναϊκός την Αρμάνι στο Μιλάνο (21.45 - Novasports 1).

Να μείνει μέσα στην οκτάδα θέλει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, με τον τεχνικό του Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητάει από τους παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη που έφεραν την ήττα από την Μπασκόνια, να παίξουν καλή προσωπική άμυνα και να έχουν ρυθμό και συγκέντρωση. Οσο για τα σημεία - κλειδιά του αγώνα, εκτίμησε ότι θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και η ταχύτητα. Για τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστεί ο Χάρισον, που βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, με άσχημη ψυχολογία μετά τη νέα, αισίως έβδομη ήττα του φέτος στη διοργάνωση (με το βαρύ 97-73 από τη Βιλερμπάν σε εξ αναβολής αγώνα), στην έδρα της φορμαρισμένης Αρμάνι δεν ψάχνει τόσο τη βαθμολογική άνοδο όσο την ανάταση στο ηθικό των παικτών της ομάδας. Την ελπίδα ότι θα δείξουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις εξέφρασε ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Βόβορας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ