Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΟΦΙΑ ΛΙΑΣΚΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΛΙΑΣΚΟΥ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη της πεθεράς μου ΣΟΦΙΑΣ Κώστα ΛΙΑΣΚΟΥ (φωτ.), της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΕΛΑ - ΜΑΡΚΟΥ (φωτ.), της ΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ - ΣΤΡΑΦΙΩΤΗ (φωτ.), του ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΣΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ (φωτ.), του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΙΑΣΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ (φωτ.), του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, της ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΛΙΑΣΚΟΥ, του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΑΣΚΟΥ και του ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΙΑΣΚΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Αρτεμισίου Ευβοίας. Ηταν όλοι τους αγωνιστές του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος, τιμημένοι νεκροί του αγώνα μας.

Λιάσκου Ευαγγελία Καρατζά και Λιάσκος Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, η κουνιάδα του Βάσω από τη Θεσσαλονίκη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/12/2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στο ΚΚΕ ΝΙΚΟΣ Χ. ΧΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Αστρίτσα του νομού Καρδίτσας, από γονείς αριστερούς, αγρότες γης του θεσσαλικού κάμπου. Εργάστηκε ως λογιστής σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοστάσια. Ηταν άνθρωπος των γραμμάτων και πολύ συνεπής, διαβάζοντας τον «Ριζοσπάστη» κάθε μέρα. Παρά τα προβλήματα της υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια, ήταν συνεπής στην υποχρέωσή του να ενισχύει οικονομικά το Κόμμα του, το ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
Στη μνήμη του η γυναίκα του Κατίνα Χατζή προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 30 Δεκέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ, σε ηλικία μόνο 65 χρόνων. Η απώλειά του είναι αισθητή και θα είναι για πάντα. Είχε απέραντη αγάπη για την οικογένειά του, όπως επίσης για το Κόμμα, ήταν πιστός στα ιδανικά και τις αξίες για τον άνθρωπο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ο γιος του Παναγιώτης, η κόρη του Στέλλα, ο γαμπρός Γιάννης, η εγγονή Βασιλική και η οικογένεια Κυρούδη

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΓΙΑΝΝΗ μας. Στις 21 Δεκέμβρη κλείνουν τέσσερα χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος. Οι γονείς του και ο αδελφός του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένεια Σωτήρη Παντίσκα

* Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ, του συντρόφου μας, που «έφυγε» πριν από 4 χρόνια, στις 21 Δεκεμβρίου... Για τον φίλο μας, που πάντα λείπει. Προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής 50 ευρώ στο Κόμμα μας, που έως το τέλος ήταν αναπόσπαστο μέρος της ζωής του.

Οικογένεια Δημήτρη Μπάντου και Σοφίας Λαουτάρη

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Δεκέμβρη 1988 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ. Ξεχώρισε για τη μόρφωση και καλλιέργειά του, μα και για το ήθος και τη σεμνότητά του, εξαιτίας των οποίων σπάνια μιλούσε για τις «ανταμοιβές» που έλαβε από το αστικό κράτος λόγω των αγώνων του για την απελευθέρωση από τους ναζί κατακτητές και για έναν δίκαιο κόσμο. Γι' αυτά του τα χαρίσματα οι δικοί του, μα και πολλοί μαθητές του, τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος στο οποίο ακλόνητα πίστευε σε όλη τη ζωή του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης

Η ανιψιά του Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΠΛΗΣ «έφυγε» στις 23/2/2012 ξαφνικά από τη ζωή μας, αλλά ποτέ από το μυαλό και την καρδιά μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που πίστευε και ακολουθούσε σε όλη του τη ζωή.

Η σύζυγός του Καίτη Λιναρδάκη και οι κόρες του Πόπη και Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Φώτης, Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΠΥΛΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καρλοβάσου.

Η σύζυγός του Γραμματική και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των πιστών συντρόφων, φίλων και κουμπάρων ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, καθώς και των φίλων και κουμπάρων ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, δίνω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Ν. Ιωνίας.

Οικογένεια Χαράλαμπου Τσακριού

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, καθώς και του πρόωρα «ταξιδεμένου» αδελφού μου ΘΕΜΕΛΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χρηματοπιστωτικού.

Η οικογένεια Χ. Τσακριού

***

ΦΩΤΟ 3

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, Κόμματος αγώνων και θυσιών για τα συμφέροντα των εργαζομένων και της Ελλάδας, σαν ελάχιστη εισφορά προσφέρω 600 ευρώ, 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης και 300 ευρώ μέσω ΚΟ Τρικάλων, του τόπου καταγωγής και ξεκινήματος της αγωνιστικής δράσης, από το Γυμνάσιο Τρικάλων, του συντρόφου μου ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.). Στη μνήμη των γονιών μου ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, δασκάλου από το Μαυροβούνι Γυθείου, της βασανισμένης και πικραμένης μάνας μου, των αδερφών μου ΛΕΥΤΕΡΗ (φωτ.) και ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Και στη μνήμη όλων των πρωτοπόρων μαχητών, άγνωστων και γνωστών, που κυνηγώντας ιδανικά και κοιτάζοντας μακριά και ψηλά πέθαναν σε δίκαιο αγώνα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν, μαρτύρησαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές και εξορίες, ξεψύχησαν, υπέφεραν για το μεγαλείο της ζωής του ανθρώπου, για δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο, ποτέ δεν συμβιβάστηκαν, δεν πρόδωσαν, δεν είπαν ψέματα, δεν προσκύνησαν τύραννο και κατακτητή.

Μαρία Αναστασάκου Μανθά

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αδερφών μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ - ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ - ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, και των γονιών ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Ανδρέα) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, η Ελένη Χρυσοχοΐδου προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/9/2017, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης.

Η σύζυγος και σύντροφός του Αιμιλία Θεοδωρίδου

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΚΑΝΑΣ γεννήθηκε το 1932 στην Ανάληψη Λιβαδειάς. Παιδί φτωχής πολυμελούς οικογένειας, συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση ως Αετόπουλο. Μετά την απελευθέρωση έδρασε ως οικοδόμος στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Το 1967 συνελήφθη από τη χούντα και βασανίστηκε.

Μετά το 1974 εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και συνέβαλε αποφασιστικά στην επανίδρυση και επαναλειτουργία του ταξικού Σωματείου Οικοδόμων Λιβαδειάς. Πρωτοπόρος αγωνιστής για τα δίκαια της εργατικής τάξης και αγαπητός από όλους, εκλέγεται συνεχώς στο ΔΣ του Σωματείου και το 1977 στην Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας. Ως συνταξιούχος έδρασε μέσα από το Σωματείο Συνταξιούχων Λιβαδειάς.

Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος έως το τέλος της ζωής του, το 2005.

ΚΑΡΚΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΚΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη του, η γυναίκα του Βασιλική και τα παιδιά του Θανάσης, Γιάννης - Σπυριδούλα, Αλέκος - Λιάνα, Κώστας, Αλέκα - Λουκάς, προσφέρουν στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Πρώτη φορά είδα τη θεία Κατίνα το φθινόπωρο του 1964. Μαζί με τον άντρα της, τον Νάσο Καραδήμα, και τα δύο τους παιδιά, τον Κώστα και την Μαριάννα, κατέβαιναν τη σκάλα του πλοίου ΛΑΤΒΙΑ, στον Πειραιά. Εκεί, ήταν το τέλος του ταξιδιού τους από την Τασκένδη και η αρχή της νέας τους ζωής πίσω πάλι στην Ελλάδα. Εκλαιγε, γέλαγε, όπως όλοι εμείς που τους περιμέναμε.

Ανάμεσά μας, κανείς συγγενής από τη δική της πλευρά... Μακριά από την Αθήνα το Ελαφοχώρι, ψηλά στον Εβρο, και ήξερε πως η μάνα της είχε πεθάνει με τον καημό της δικής της απουσίας, καθώς και της άλλης της κόρης, της Αννούλας, που άφησε νιάτα και όνειρα στον Γράμμο...

Στην Αθήνα πια και στα χρόνια που ακολούθησαν, η θεία Κατίνα ήταν για όλους μας τα χαρούμενα τραπέζια της (τι πλοφ, τι μπορς!), οι σκόρπιες διηγήσεις της από μιαν άλλη εποχή (τι θαυμασμός, τι απορίες...), οι επιπλήξεις της για τα όποια παράπονά μας (πάντα η σύγκριση με το πώς έζησε τα δικά της νεανικά χρόνια), οι συμβουλές της για δράση, αντίδραση, αγώνα («Αχ ,να ήμουν εγώ...», έλεγε με τη δυνατή, αυστηρή της φωνή και δεν σήκωνε κουβέντα).

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ανδρέας)
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ανδρέας)
Στα τελευταία της χρόνια, ένα ατύχημα την καθήλωσε στο κρεβάτι. Τότε, την γνώρισα! Στις ώρες που της έκανα παρέα, με γοήτευαν ο καθαρός της νους και η αφηγηματική της ικανότητα. Η μνήμη της, πιθάρι με θησαυρούς! Πώς έφυγε από το Ελαφοχώρι με την αδερφή της για το βουνό, όταν πλησίαζαν οι Γερμανοί και οι Βούλγαροι. Πώς οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ, στο ΕΑΜ και τέλος στον ΕΛΑΣ. Πώς βρέθηκε στην περίθαλψη των τραυματιών μέσα σε συνθήκες απίστευτα σκληρές. Πώς ακολούθησε τον Δημοκρατικό Στρατό... Τα λόγια της δημιουργούσαν εικόνες επικές, γεννούσαν αισθήματα θαυμασμού, αλλά και οδύνης.

Γράμμος, Βίτσι, Μπούλκες, Τασκένδη. Εμαθε τα Ρωσικά, σπούδασε μαία. Δούλεψε πολύ εκεί. Εκανε οικογένεια και γερές φιλίες. Πάντα πιστή στις ιδέες και τα ιδανικά του Σοσιαλισμού, ήθελε πάνω από το προσκέφαλό της το αναμνηστικό δίπλωμα και το μετάλλιο της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1945 και το επίσης αναμνηστικό μετάλλιο για τα 50 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού 1946 - 1996.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2020, στα 98 της χρόνια, η θεία Κατίνα «ξεκουράστηκε». Εσβησε ήσυχα μέσα στην ακάματη αγάπη και φροντίδα των παιδιών της. Ενα πολύτιμο βιβλίο Ιστορίας είχε φτάσει στην τελευταία του σελίδα...

Σαν επιτύμβιο:

«Ομως δεν ωφελούν τα δάκρυα, η θλίψη, σαπίζουν την καρδιά κι όποιος θα σκύψει, σαν το σκουλήκι οι φτέρνες τον πατούν. Τα μάτια που συνήθισαν να κλαίνε θαμπίζουν και δεν ξέρουν να κοιτούν κι ανήμπορα μες στο σκοτάδι πλένε».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Γ. Ρίτσος, ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, 10.

Ν. Κ. - Μ.

***

Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και παππού μας ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, που έφυγε από κοντά μας την περασμένη Τρίτη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Χρύσα Κυζίλη

Δημήτρης - Γιούλα

Ολυμπία - Περικλής

Κατερίνα, Μανούσος, Χρύσα, Κλεάνθης

  • Στη μνήμη του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ η αδελφή του Μερόπη, τα παιδιά της Σπύρος, Δημήτρης, Ηλίας Σαλπέας και οι οικογένειές τους προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ
  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, που υπηρέτησε το Κόμμα μέχρι την τελευταία του στιγμή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βορείων Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Οι οικογένειες Δημήτρη, Ολυμπίας και Δήμητρας Γαβρέλα

  • Στη μνήμη του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Κούλα, Γιάννης, Μάρθα

  • Μέσω ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, της οποίας υπήρξε μέλος, η ΟΕΚΙΔΕ προσφέρει στη μνήμη του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ 50 ευρώ. Επίσης, σύντροφοι και φίλοι 30 ευρώ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ

ΤΑΣΙΑ ΜΑΡΚΟΥ - ΣΤΡΑΦΙΩΤΗ
ΤΑΣΙΑ ΜΑΡΚΟΥ - ΣΤΡΑΦΙΩΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΛΙΑΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΙΑΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΙΑΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΥΤΕΛΑ ΜΑΡΚΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΥΤΕΛΑ ΜΑΡΚΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΠΥΛΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΠΥΛΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ