Τρίτη 22 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ
Να αποδείξει ότι μπορεί

Ανεβασμένος ψυχολογικά έπειτα από τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στην Αλμπα στην προηγούμενη υποχρέωση, ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμη δύσκολο τεστ μπροστά του αντιμετωπίζοντας σήμερα στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι για τη 16η αγωνιστική της Euroleague (21.15, Nοvasports 1). Με τον απολογισμό να παραμένει σε αρνητικό επίπεδο (5-9 με αγώνα λιγότερο) ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας (18ος) και κυρίως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι ακόμα καλύτερο (βλ, οκτάδα) στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ετσι, κόντρα σε μια αντίπαλο που δείχνει να βρίσκεται σε παρόμοια θέση (6-9, 13η) αλλά παραμένει ισχυρή και μάλιστα εντός, οι «πράσινοι» επιδιώκουν μια ηχηρή νίκη που θα τους δώσει νέα ώθηση. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, εξήγησε πως η αποστολή των παικτών του για σήμερα είναι να χτυπήσουν στην ενέργεια και τη σκληράδα που διαθέτει η αντίπαλος. Χαρακτήρισε τη Μακάμπι μια ολοκληρωμένη ομάδα με ξεκάθαρη φιλοσοφία και πολύ καλό τεχνικό και το παιχνίδι ένα σημαντικό τεστ για την ομάδα του προκειμένου να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε ιδιαίτερα αθλητικές και δυνατές ομάδες. Κάτι που όπως εξήγησε μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

  • Σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν ήρθε ο Παναθηναϊκός με τον Αμερικανό Σέλβιν Μακ ο οποίος αρχικά είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών (έληγε στις 31/12).
  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας (19.00, NS4), Εφές - Μπαρτσελόνα (19.30, NS2), Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45, NS 5), Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμπα (22.00, NS4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ