Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΑΦΝΗ ΣΚΟΥΡΑ
ΔΑΦΝΗ ΣΚΟΥΡΑ
ΦΩΤΟ 4

Στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος και στη μνήμη των συνταξιούχων συντρόφων από τον ΟΤΕ που «έφυγαν» από τη ζωή, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ, διατίθεται το ποσό των 40 ευρώ από τον σύντροφο Γιάννη από το Μεσολόγγι.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, παππού και αγωνιστή ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΣΙΠΝΗ, που σήμερα συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του (23/12/1920 - 23/12/2020), προσφέρουμε στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 50 ευρώ.

Τα παιδιά του και τα εγγόνια του

***

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από το θάνατο της ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΛΛΑ, οπαδού του Κόμματος. Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

Η κόρη της, ο γαμπρός της και η εγγονή της, Μαργαρίτα, Κώστας και Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά αποχαιρετά με συγκίνηση και τιμή τον σύντροφο KΥΖΙΛΗ ΚΛΕΑΝΘΗ. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της ΚΟΒ μας και διακρίθηκε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του σε όλη την κομματική του ζωή. Πάντα αισιόδοξος, ακούραστος και δραστήριος στην ταξική πάλη. Προσφέρουμε στη μνήμη του το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ 2

Για τον πατερούλη μας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΡΑΝΑ, που «έφυγε» νωρίς, και για τον πατέρα της καρδιάς μας ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΙΩΓΟ, που και οι δύο μάς μεγάλωσαν με τις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματος, πιστοί μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ στη μνήμη τους.

Οι κόρες τους, Ευαγγελία και Μαργαρίτα

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος πατέρας μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΡΚΟΤΙΩΤΗΣ. Εως το τέλος της ζωής του πάλευε για τα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Πολυγώνου - Ανω Αμπελόκηπων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Η κόρη του Ελένη Παναγάκου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων φίλων μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ και ΔΑΦΝΗΣ ΣΚΟΥΡΑ - ΜΑΧΑΙΡΑ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα, καταθέτουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 100 ευρώ.

Ανδρέας και Σοφία Κακή

***

Στη μνήμη των ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΘΕΑΝΩΣ, ΚΩΣΤΑ, ΚΟΣΜΑ και ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΑΚΟΥ, επίσης του Ν. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Ηλέκτρα, Μάγδα

***

ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, η ΚΟ Λέρου του ΚΚΕ προσφέρει 210 ευρώ ως δεύτερη δόση για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Κόμμα και 210 ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΡΟΥΚΟΥ, αγαπημένου φίλου, συνεπούς και αλύγιστου αγωνιστή, ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς και ο Κώστας Δεδόπουλος προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων ως δεύτερη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, που το υπερασπίστηκε με σταθερότητα και συνέπεια σε όλη του τη ζωή.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΩΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΩΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΡΚΟΤΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΡΚΟΤΙΩΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ