Τρίτη 15 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επεισοδιακή αγωνιστική

Τα επεισόδια στο «Ποσειδώνειο» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό, από οπαδούς του γηπεδούχου, σημάδεψαν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν σπουδαία νίκη με 8-7 σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος, αλλά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» 4` πριν το τέλος του παιχνιδιού άρχισαν να πετούν αντικείμενα εντός πισίνας. Ο αγώνας που ήταν 8-6 υπέρ των φιλοξενουμένων διεκόπη μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

Κατά τ' αλλά, σε περίπατο μετέτρεψε η Βουλιαγμένη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 14-6. Η ήττα που ήταν η δεύτερη με το ίδιο σκορ, μάλιστα σε τρεις ημέρες αφού είχε προηγηθεί και αυτή από τον Ολυμπιακό, έβαλε σε σκεπτικισμό τους «πράσινους». Αντίθετα, η Βουλιαγμένη με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Γλυφάδας με 15-9. Αλλα αποτελέσματα: Νηρέας Χ. - Π. Φάληρο 8-12, Πάτρα - Αρης 12-8, Χίος - Χανιά 10-9.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βουλιαγμένη 14, Ολυμπιακός 14, Εθνικός 11, Παναθηναϊκός 8, Γλυφάδα 8, ΠΑΟΚ 6, Χίος 6, Πάτρα 4, Π. Φάληρο 4, Νηρέας Χ 2, Χανιά 1, Αρης Θ. 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ