Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ
Ψάχνοντας σημάδια ανάκαμψης

Καταγράφοντας μέχρι τώρα τη χειρότερη επίδοσή του στην ιστορία των συμμετοχών του στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός θέλει να «σηκώσει κεφάλι» απόψε στο Βελιγράδι, όπου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της διοργάνωσης (20.00 - Novasports 2). Στα μισά της κανονικής διάρκειας οι «πράσινοι» είναι μόλις 13οι στη βαθμολογία, με 5 νίκες και 10 ήττες, έχοντας και αγώνα λιγότερο, και σε μια δύσκολη έδρα κυνηγούν το «διπλό» που θα τους τονώσει ψυχολογικά και ει δυνατόν θα αποτελέσει αφετηρία για βαθμολογική αντεπίθεση στη συνέχεια της διοργάνωσης, η οποία αναμένεται εξίσου δύσκολη.

Για κομβική αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό από άποψη ψυχολογίας, ενόψει του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας, έκανε λόγο ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βόβορας. Εκτίμησε ότι τελευταία οι παίκτες του εμφανίζουν θετικά σημάδια, κυρίως σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους στον επιθετικό τομέα, απαιτείται όμως σταθεροποίηση της απόδοσης και του ρυθμού της ομάδας. Οσο για τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ελληνας τεχνικός τον χαρακτήρισε ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα του, και επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι λόγω της πρόσφατης αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της η σερβική ομάδα είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της.

Aλλοι αγώνες της βραδιάς: Φενερμπαχτσέ - Βιλερμπάν (19.45 - Νovasports 4), Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελονα (20.30 - Νovasports 3), Αρμάνι Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 - Νovasports 1).


Eurokinissi Sports


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ