Τετάρτη 6 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE 1
Τα φώτα σε Τρίπολη και Περιστέρι

Με νέα κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά τη 14η αγωνιστική, πρώτη του β' γύρου, το πρωτάθλημα της Super League 1 συνεχίζεται άμεσα με τη 15η αγωνιστική, η οποία είναι εμβόλιμη, θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, και αναμένεται καθοριστική για την πρώτη πεντάδα, μετά τα όσα έγιναν στους αγώνες της Κυριακής.

Ξεχωρίζουν οι δύσκολες αποστολές του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στην Τρίπολη και του 3ου ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, με τον αέρα της νίκης επί της ΑΕΚ που του επέτρεψε να μεγαλώσει τη διαφορά από τους διώκτες του, καλείται να περάσει αλώβητος από μια έδρα που παραδοσιακά του επιφυλάσσει δυσκολίες. Οσο για τον γηπεδούχο Αστέρα, επιδιώκει να μείνει για τέταρτο σερί ματς αήττητος και να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη πεντάδα.

Δεύτερος συνεχόμενος εκτός έδρας αγώνας για τον ΠΑΟΚ. Με αντίπαλο τον Ατρόμητο δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών, μετά και τους δύο βαθμούς που άφησε στη Λάρισα, προκειμένου να μη χάσει την επαφή με την κορυφή. Οσο για τους γηπεδούχους, ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στον Βόλο.

Στο ΟΑΚΑ, όπου επιστρέφει μετά από τρεις βδομάδες, η ΑΕΚ, με στόχο να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από νίκη με φοβερή ανατροπή σε βάρος του ΟΦΗ.

Αγώνα - παγίδα δίνει ο Αρης, υποδεχόμενος τον αξιόμαχο Βόλο, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου «φιγουράρει» πλέον στην πρώτη πεντάδα.

Στη Ριζούπολη ο φορμαρισμένος Απόλλων Σμύρνης, προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες, υποδέχεται τον «λαβωμένο» από τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού Παναθηναϊκό. Μάλιστα οι «πράσινοι» μέχρι χτες βρίσκονταν σε αναμονή για τα αποτελέσματα των νέων τεστ που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της βδομάδας.

Κρίσιμος αγώνας στη μάχη για την παραμονή γίνεται στη Λάρισα, μεταξύ ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα, δυο ομάδων που «καίγονται» για βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα Τετάρτη: Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός (15.00 - Novasports 1), ΑΕΚ - Παναιτωλικός (17.15 - Novasports 2), ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15 - Novasports 3), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19.30 - Novasports 1).

Αύριο Πέμπτη: Αρης - Βόλος (17.15 - Novasports 2), Βόλος - Λαμία (17.15 - Novasports 3), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19.30 - Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ