Παρασκευή 8 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Μονόδρομος η νίκη

Ανεβασμένος μετά το «διπλό» στη Μόσχα επί της Χίμκι, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα απόψε με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (21.00 - Novasports 1) για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. 9οι στη βαθμολογία με 8 νίκες, ισάριθμες ήττες και έναν αγώνα λιγότερο, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την οκτάδα ή - ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα - και την είσοδο σε αυτήν, στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της διοργάνωσης, σίγουρα πάντως να αποφύγουν την ήττα, που θα τους απομακρύνει από το στόχο τους.

Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έκανε λόγο για κομβικό αγώνα όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Επλεξε το εγκώμιο της γερμανικής ομάδας, η οποία - θυμίζουμε - αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, φιγουράροντας στην πρώτη τετράδα, σε κάθε περίπτωση όμως δήλωσε αισιόδοξος για το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρκεί όπως είπε οι παίκτες του να είναι «σκληροί» στα αμυντικά τους καθήκοντα και να αντεπεξέλθουν στο παιχνίδι με τις επαφές, καθώς η Μπάγερν διαθέτει λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Για τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστεί ο Παπανικολάου, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ αμφίβολος είναι και ο ΜακΚίσικ.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Χίμκι (20.00 - Novasports 4), Βιλερμπάν - Εφές (21.45 - Novasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ