Τετάρτη 16 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ευχάριστα νέα

Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ήττα από τον Ηρακλή μπήκε, κάνοντας την ανάγκη (για ηρεμία) φιλότιμο, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας χωρίς ιδιαίτερες αναφορές. Την ίδια πορεία δείχνουν ν' ακολουθούν και οι αμφιβολίες συμμετοχής, στο σημαντικότατο παιχνίδι, των Νικολαΐδη, Τσάρτα. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα (ο πρώτος στη μέση, ο δεύτερος στο κουντεπιέ) και οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιούσαν αν δύο από τα βασικότατα όπλα τους θα ήταν «ετοιμοπόλεμα».

Χτες Νικολαΐδης και Τσάρτας γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Η αισιοδοξία λοιπόν επέστρεψε στις τάξεις των πρωτοπόρων, αφού, σύμφωνα με τους αρμοδίους, είναι αμφότεροι να δώσουν το παρόν την Κυριακή. Ετσι στην ΑΕΚ «ψυχή και σώμα» προετοιμάζονται απερίσπαστοι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ προσπάθησε χτες να «χρυσώσει το χάπι» απέναντι στους οπαδούς, που απολύτως δικαιολογημένα εξεμάνησαν από τις πανάκριβες τιμές στα εισιτήρια του ντέρμπι. Ποντάροντας στην κρισιμότητα του αγώνα και τη θέληση της διά ζώσης παρακολούθησης, τιμολόγησε με 5.000 το φτηνότερο και 25.000 το ακριβότερο. Αγώνας για κατέχοντες δηλαδή. Τελικά, λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις (και προσπαθώντας να σώσει την παρτίδα) γνωστοποίησε ότι με το απόκομμα του εισιτηρίου από το ντέρμπι, θα δίνεται δωρεάν εισιτήριο της επόμενης αναμέτρησης με τον Ιωνικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ