Σάββατο 16 Γενάρη 2021 - Κυριακή 17 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ

ΓΙΑΝΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ (25/1/1920 - 16/12/2020). Εζησε μια μεγάλη και γεμάτη ζωή. Γεννήθηκε στο αγαπημένο της Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας. Εκεί πέρασε τα παιδικά και νεανικά της χρόνια. Εκεί κατάλαβε τι θα πει καταπίεση, κατακτητές, αλλά και δικαιοσύνη. Η ένταξή της στο ΕΑΜ ήταν η φυσική συνέπεια. Ο ερχομός της στην Αθήνα είχε σαν φυσιολογικό επακόλουθο την ένταξή της στην ΟΚΝΕ και στο ΚΚΕ.

Στα μαύρα χρόνια της Κατοχής, μέσα στους αγώνες για τη λευτεριά, γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της και πατέρα μας Γιώργο. Στα δύσκολα χρόνια μετά την Κατοχή, συνεχίζοντας τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο εμφύλιος την έστειλε στα βουνά, στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού. Πολέμησε και τραυματίστηκε, ενώ μετά την ήττα πήρε, μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές, το δρόμο της προσφυγιάς. Στις φιλόξενες σοσιαλιστικές χώρες έφερε στον κόσμο ακόμα δύο παιδιά, χωρίς να σταματά ούτε στιγμή να προσφέρει στον αγώνα, στις νέες συνθήκες.

Βρέθηκε παντού όπου την έστειλε το Κόμμα, που το υπηρέτησε από διάφορες θέσεις, γιατί πάντα πίστευε ότι έτσι προσφέρει στο λαό μας. Εζησε πολλά χρόνια μόνη της, χωρίς τον σύντροφό της, που για χρόνια φυλακίστηκε. Από τα 53 χρόνια γάμου, έζησαν μαζί περίπου τα μισά. Ποτέ όμως δεν λύγισε, ποτέ δεν έκανε πίσω. Η ζωή την αντάμειψε με την αναγνώριση των συντρόφων της και όχι μόνο. Ευτύχησε να δει πέντε εγγόνια και τρία δισέγγονα. Και άφησε παρακαταθήκες για όλους όσοι τη γνώρισαν, αλλά και για εκείνους που έμαθαν για τη ζωή της.

Στη μνήμη της, στη μνήμη της Γυναίκας, της Αγωνίστριας, της Μάνας μας, προσφέρουμε το ποσό των 900 ευρώ στο Κόμμα που πίστεψε και υπηρέτησε μέχρι την τελευταία της πνοή, στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά της

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου μου ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ, που μέχρι την τελευταία του ανάσα πάλεψε με απόλυτη πίστη και αφοσίωση, νόμιμα και παράνομα, σε ό,τι του ανέθεσε το Κόμμα, χωρίς ποτέ να βαρυγκομήσει, προσφέρω στο Κόμμα μας 500 ευρώ, για να συνεχίσει τον δύσκολο μα όμορφο αγώνα του, όπως κάνει πάνω από 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η μνήμη των συντρόφων μας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα ιδανικά όπου αφιέρωσαν τη ζωή τους.

Η γυναίκα του Βάσω Ασμάνη

***

Αντί για λουλούδια για τα τρίχρονα του αδελφού μου ΚΩΣΤΑ προσφέρω 50 ευρώ για το ΚΚΕ.

Γ. Γ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα και μαχητή του ΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ψευδώνυμο Λαγκαδάς), που σκοτώθηκε στη Μάχη στις Καρούτες, στην Γκιώνα, στις 5/8/1944, προσφέρω για την ενίσχυση της δράσης του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Ελεγκτών της ΚΟ Αττικής.

Θέμις Σωτηροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα και παππού μας ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ενισχύουμε οικονομικά το τιμημένο ΚΚΕ με 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας της ΚΟ Αττικής, με 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών της ΚΟ Αττικής, με 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υγείας Πιερίας, με 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων της ΚΟ Θεσσαλονίκης και με 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελεγκτών της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/3/2020 «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, μέλος του Κόμματος και αγωνιστής μέχρι την τελευταία του πνοή. Γεννημένος το 1934 στη Θεσσαλονίκη, παρ' όλες τις δυσκολίες που είχε στη ζωή του από μικρό παιδί, δεν δείλιασε ποτέ του, ούτε σαν μαθητής Γυμνασίου, ούτε όταν έκανε την στρατιωτική του θητεία διαλαλώντας τις θέσεις του ΚΚΕ, ούτε αργότερα, αγωνιζόμενος για τα δικαιώματα του λαού μέσα από την ΕΔΑ. Πιστός στο ΚΚΕ, δεν έκανε δήλωση μετανοίας, ούτε και όταν τον πήραν εξορία κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας, στο Παρθένι της Λέρου. Μάλιστα εκεί προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να κρατήσει το ΚΚΕ συσπειρωμένο από υγιή στελέχη, εξοστρακίζοντας σε μεγάλο βαθμό τους οπορτουνιστές - αναθεωρητές συγκρατούμενούς του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
Ερχόμενος από την εξορία με ψηλά το κεφάλι, όπως συνήθιζε να λέει, συνέχισε τον αγώνα του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Δεν παλινδρόμησε ποτέ, δεν αμφέβαλε ποτέ, δεν έκανε πίσω ποτέ, ούτε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το ΚΚΕ το 1989 - '90, μετά την πτώση των σοσιαλιστικών χωρών. Θυμόμαστε καλά τα λόγια του: Δεν είναι ουτοπία ότι κάποια στιγμή θα έρθει που ο καπιταλισμός νομοτελειακά θα τελειώσει... Είναι η αντικειμενική πραγματικότητα για να έρθει στον κόσμο πάλι υγιής σοσιαλισμός και κομμουνισμός... Από ποια χώρα θα ξεκινήσει δεν το ξέρω, μας έλεγε. Είναι ανάγκη όμως οι λαοί όλης της Γης να είναι σε επαγρύπνηση και με κοινούς αγώνες, συλλογικά, ενωμένοι θα νικήσουν. Το μέλλον ανήκει στους λαούς, όπου τα Κομμουνιστικά Κόμματα θα είναι ηγέτιδες δυνάμεις. Μόνο τότε βλέπουν προκοπή οι λαοί. Σαν ιερή παρακαταθήκη μάς άφησε τη συνέχιση - πάνω στα δικά του βήματα - του αγώνα για την πανανθρώπινη ειρήνη και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του τα μέλη της οικογένειάς του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Βασιλική, τα παιδιά του Αικατερίνη και Ζαφείρης, τα εγγόνια του Λώρα, Λία, Βασιλεία, Θεοχάρης και τα δισέγγονά του Γιαννάκης, Ελενα και Ζαφειράκης

***

ΦΩΤΟ

Η Σοφία Τεμεκενίδου και η Ερμιόνη Τσακιρίδου προσφέρουν 40 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ν. Κρήνης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας και μας λείπει πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΤΖΙΑΡΗ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Ενας σύντροφος

***

ΦΩΤΟ

Πριν από περίπου δύο βδομάδες «έφυγε» από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο, η συντρόφισσα, ξαδέρφη και νονά ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της δίνουμε 45 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας.

Η συντρόφισσά της Αλέκα και οι ανιψιές της Αθανασία και Αναστασία

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 22/11/2020 συμπληρώθηκαν 32 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στην Τασκένδη, απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστή και ηλεκτροκολλητή. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε επίσης με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομά του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου «Ουζμπεκσελμάς».

Στις 29/1/2021 συμπληρώνονται 10 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ του Σταύρου. Γεννήθηκε στις 6/12/1930, στο χωριό Ψαράδες της Φλώρινας. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στη συνέχεια, στην Τασκένδη, απόφοιτη τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα τορναδόρος. Το 1977 επαναπατρίζονται οικογενειακώς μαζί με τα παιδιά τους και διέμεναν στον Βόλο.

Στη μνήμη τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν για ενίσχυση του αγώνα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μετάλλου Βόλου.

ΚΟΣΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από δύο χρόνια, και της αδερφής μας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΟΣΧΟΥ, που συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας.

Ελένη, Στέλιος, Κώστας και αδέρφια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΙΤΤΑΚΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 85 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου μου και αγωνιστή της ειρήνης ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Δημήτρης Δημητριάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ - ΜΑΡΙΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά στις 7/1/2010, ο γιος του και η σύζυγός του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μπραχαμίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΟΣΜΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος γεννήθηκε στον Καταχά Πιερίας το 1926 και «έφυγε» από τη ζωή το 1989 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου είχε εγκατασταθεί με την οικογένειά του το 1981, επιστρέφοντας από την πολιτική προσφυγιά στη Ρουμανία από το 1949, καθώς επίσης στη μνήμη του αγαπημένου μου συμπέθερου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, αγωνιστή του ΔΣΕ, ο οποίος γεννήθηκε στο Αρδάνι Τρικάλων και «έφυγε» από τη ζωή το 2019, σε ηλικία 90 ετών, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ
Γαργάλα Αφροδίτη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΑΝΑΣΗ και ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΡΑΚΙΤΖΗ, που ήταν μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οικογένεια Χρήστου και Ιωάννας Ρακιτζή

***

ΦΩΤΟ 2

Η Φένια Σεφεριάδου, στη μνήμη του αδελφού της ΑΝΤΩΝΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ (φωτ.), του πατέρα της ΣΤΑΘΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ (φωτ.) και του θείου της ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ, προσφέρει οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. Αγαπημένη μου μανούλα, πέρασαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγες» από κοντά μας. Την απουσία σου δεν μπορώ να τη συνηθίσω. Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες και όσα μου πρόσφερες. Στη μνήμη σου προσφέρω αντί για μνημόσυνο 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εμπόρων της ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής.

Η κόρη σου, Γεωργία Φωτοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ, που συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το θάνατό του, και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ, που συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιπποκράτη.

Τα παιδιά τους, Κυριάκος και Κατερίνα Σταματούλα

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Γενάρη του 2021 συμπληρώνονται 16 χρόνια από το θάνατο της ΡΟΖΑΣ ΤΑΤΣΗ - ΓΙΑΦΑΣΟΒΑ, καθηγήτριας Ιστορίας στην πρώην ΕΣΣΔ, διδάκτωρα και υφηγήτριας του Πανεπιστημίου της Τασκένδης. Εργάστηκε 35 χρόνια, δημοσίευσε πάνω από 40 επιστημονικές και μεθοδικές εργασίες. Το 1957 παντρεύτηκε τον Κώστα Τάτση, πολιτικό πρόσφυγα, μηχανικό τηλεπικοινωνιών, και απέκτησαν έναν γιο, τον Νικόλαο Τάτση, επίσης μηχανικό τηλεπικοινωνιών. Η Ρόζα Τάτση υπήρξε καλή σύζυγος, άξια μητέρα και γιαγιά.

ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ
Στη μνήμη της Ρόζας η οικογένεια Τάτση Κώστα προσφέρει οικονομική βοήθεια στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΙΝΤΡΑΚΟΜ, το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, με τη συμπλήρωση 15 χρόνων που «έφυγε» για πάντα αλλά είναι πάντα στην καρδιά μου, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα, το τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

***

ΦΩΤΟ

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γέμιζε το σπίτι μας από συντρόφους, φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουμε την ονομαστική εορτή του πατέρα μας, σ. ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 90 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΤΟ Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του αδελφού μου και μέλους του ΚΚΕ ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ από τα Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς, προσφέρω 30 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

Η αδελφή του, Χαραλαμπία Αλιβιζάτου


ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΑΤΣΗ ΡΟΖΑ
ΤΑΤΣΗ ΡΟΖΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ

ΡΑΚΙΤΖΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΡΑΚΙΤΖΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΤΑΚΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΤΑΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΣΧΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΣΧΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΑΓΚΑΔΑΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΑΓΚΑΔΑΣ)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ