Σάββατο 16 Γενάρη 2021 - Κυριακή 17 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΓΓΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΠΑΓΓΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου Αττικής προσφέρει 380 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

  • Προς τιμήν του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου της ΚΟ Αττικής.

Ανδρέας Καργόπουλος

  • Στη μνήμη του ακριβού συντρόφου και αγαπημένου φίλου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρω 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ν. Σ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή η συντρόφισσα ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ). Εντάχθηκε στο Κόμμα από τα νεανικά της χρόνια και συνέβαλε στελεχικά στην κομματική δουλειά στην Πέλλα, συμμετέχοντας ενεργά στην καθημερινή δράση και τα καλέσματα του Κόμματος, παράλληλα με τη συνδικαλιστική της παρουσία στο Σωματείο Εργαζόμενων Τεχνικών του ΟΤΕ.

Στη μνήμη της και με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, η αδελφή της, σ. Τερζόγλου Αγγέλα από την Ξιφιανή - Αλμωπίας, προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εδεσσας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, συγγενείς από τα Παράκοιλα Λέσβου προσφέρουν στο ΚΚΕ 250 ευρώ.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Γιώργος και Ειρήνη Ψωμά, Αμερισώ Ψωμά, Δημήτρης Ψωμάς, Ευαγγελία και Βασίλης Αθηνιώτης, Γαβριήλ και Μαρία Γαβρέλα

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, υποδείγματος κομμουνιστή και συναγωνιστή στον ΣΦΕΑ 1967 - 1974, που υπήρξε μέλος του και διοικητικός σύμβουλός του, προσφέρω στο ΚΚΕ, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του, οικονομική εισφορά 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Δημήτριος Πρωτοψάλτης

  • Ο σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ, πρότυπο κομμουνιστικής σεμνότητας, μπορεί να «έφυγε», άφησε όμως ανεξίτηλο το δικό του αποτύπωμα στην εξέλιξη του λαϊκού κινήματος και της κομματικής δράσης στην Κοκκινιά. Γι' αυτό και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Νίκος - Σύλβια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΥΜΑΡΗ, που «έφυγε» από κοντά μας τον Ιούνη του 2017, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας. Θα ζει πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Η σύζυγός του Μαρία Ζύμαρη, τα παιδιά του Αθηνά και Νίκος και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΑΓΓΕΑ και της συζύγου του ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΑΓΓΕΑ, που έμειναν πιστοί στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής τους και αγωνίστηκαν για τα ιδανικά και τους σκοπούς του, για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, ο εγγονός τους Αλέκος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Υγείας Πιερίας, 50 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων της γονιών, ΠΕΤΡΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ, η κόρη τους Τούλα προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας πριν από λίγες μέρες ο σύντροφος ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στο Ανδρόνιο του νομού Ηλείας. Κατά την περίοδο της Κατοχής, από μικρή ακόμα ηλικία, μπήκε στον αγώνα ως Αετόπουλο, πιάστηκε και βασανίστηκε από τους κατακτητές. Φυγαδεύτηκε από τους αντάρτες του ΕΛΑΣ και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα έπιασε δουλειά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου απολύθηκε λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης. Πέρασε από πολλές δουλειές και κατέληξε καπνεργάτης. Οργανώθηκε στο Σωματείο Καπνεργατών, όπου έδρασε για πολλά χρόνια, διετέλεσε πρόεδρός του και γραμματέας της Ομοσπονδίας Καπνεργατών. Με την αταλάντευτη και αγωνιστική του στάση τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών και 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιματισμού - Δέρματος Κ. Μακεδονίας.

Τα παιδιά του, Κώστας και Θεοδώρα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που μας «έφυγε» ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής του ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε όλες τις μάχες και στο τέλος στον μεγάλο ελιγμό του 1949 στον Γράμμο και στο Βίτσι. Ηταν σύντροφος, σύζυγος και καλός πατέρας μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, θα είναι για πάντα μες στις καρδιές μας. Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

Η οικογένειά του, η σύζυγος Ευαγγελία, οι κόρες του Ευμορφία και Δέσποινα, ο γαμπρός του Δημήτρης και ο εγγονός του Κίμων

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1931 στην Πάτρα. Συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση ως παιδί, μεταφέροντας νερό και τσιγάρα στους φυλακισμένους. Σε ηλικία 19 ετών ήρθε στην Αθήνα, όπου συμμετείχε ενεργά, δίπλα στο Κόμμα, σε όλη την κομματική δράση. Ηταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος για σειρά ετών στο Νέο Ψυχικό. Τα τελευταία χρόνια διέμενε στο Παλαιό Φάληρο με την σύντροφό του. «Εφυγε» σε ηλικία 90 ετών.

Στη μνήμη του, η σύντροφός του Λίτσα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Π. Φαλήρου. Επίσης, η ΚΟΒ Π. Φαλήρου προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3/8/2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ. Μια ζωή πλάι στο ΚΚΕ, έδινε πάντα το «παρών» στις μάχες του Κόμματος και του ταξικού κινήματος. Στη μνήμη του, η σύζυγος του, τα παιδιά του και η εγγονή του προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της συντρόφισσας ΚΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Αδραμερινάς Σταύρος

***

ΦΩΤΟ

Ο σ. Αρσένης Τσιριγώτης, στη μνήμη της γυναίκας του ΜΙΛΚΑ ΖΩΗΣ, προσφέρει 300 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Γ. Χαλκίδη.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ προσφέρω 250 ευρώ μέσω ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων.

Παντελής Παναγιώτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΖΩΤΑΛΗ και της θείας μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΤΑΛΗ, κόρης του Δημοσθένη. Δολοφονήθηκαν στα Νιάτα Λακωνίας το 1947, αφού βασανίστηκαν φρικτά από τον χίτη Μήτσο Μπραντίτσα και την ομάδα του. Τα άψυχα κορμιά τους τα πέταξαν σε ένα ξεροπήγαδο έξω από το χωριό. Εγκλημα μαζί με αλλά πολλά, για τα οποία ο Μπραντίτσας δεν πλήρωσε ποτέ. Προσφέρουμε στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης 70 ευρώ στην ΚΟΒ Κ. Ηλιούπολης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Γ. Ζ. - Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στην πολυαγαπημένη μας μαμά και γιαγιά ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΞΑΝΘΗ, που στις 2/1/2021 έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή, και στον πολυαγαπημένο μας μπαμπά και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΑΝΘΗ, που στις 3/1/2021 έκλεισαν 26 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή. Εζησαν με ήθος, αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα, υπηρετώντας με αυταπάρνηση τα υψηλά ιδεώδη του κομμουνιστικού κινήματος. Προσφέρουμε στη μνήμη τους το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΤΟ Κύπρου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης.

Τα παιδιά τους Αριάδνη και Γιώργος, ο εγγονός τους Δημήτρης Γκότσης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνημη των αγωνιστών συναδέλφων ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ!

Χ. Π. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΓΙΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΤΟ Εκπαιδευτικών το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), αντάρτη του ΕΛΑΣ και μέλους του Κόμματος από την Τρικοκκιά Γρεβενών, και της μητέρας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (φωτ.), προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΓΓΕΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΓΓΕΑ
Επίσης, στη μνήμη των στενών μου φίλων ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΝΑΚΙΩΤΗ και ΣΦΥΡΙΔΑΚΗ ΜΗΝΑ, που τους χάσαμε πρόωρα.

Γκουτζηγιάννης Ηλίας

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την απώλεια της ΓΙΩΤΑΣ ΜΑΜΑΤΣΙΑ, αγωνίστριας, συνδικαλίστριας και πιστής οπαδού του Κόμματος. Στη μνήμη της ο Γιάννης Βεντούρας και η κόρη της, Λίνα Βεντούρα, προσφέρουν 200 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Περιστερίου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, η αδελφή της και η μητέρα της Αγγελική Κωνσταντινίδου προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και στο ΚΚΕ, που τόσο αγαπούσε και η ίδια, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών και μελών του Κόμματος, ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΗΓΑΝΑΚΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΥ - ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, προσφέρουμε το ποσό των 85 ευρώ, μέσω του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Τα εγγόνια τους Κωνσταντίνος, Δημήτρης και Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ. Γεννήθηκε την 1/9/1929 στο Μάνεσι Αργολίδος, από αγροτοκτηνοτρόφους κομμουνιστές γονείς. Ο πατέρας του είχε εξοριστεί στην Ικαρία, έτσι το βάρος της επιβίωσης της οικογένειας έπεσε πάνω του. Αριστος μαθητής, μπήκε πρώτος στην Ανωτάτη Εμπορική (ΑΣΟΕΕ). Από μικρό τον συνεπήραν οι ιδέες του ΚΚΕ και εντάχθηκε στα Αετόπουλα και στην ΕΠΟΝ, πολεμώντας τους Γερμανούς.

Φανατικός οπαδός της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, διώχθηκε για τις ιδέες του. Αριστούχος πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, πέρναγε σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς για δημόσιες θέσεις (Τράπεζα της Ελλάδος, υπουργείο Συντονισμού, υπουργείο Οικονομικών), αλλά το σύστημα της εθνικοφροσύνης δεν του έδινε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων για να πιάσει δουλειά. Το 1958, όταν η ΕΔΑ έπιασε το ποσοστό του 25%, το σύστημα φοβήθηκε και του επέτρεψε να πιάσει δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών. Αν και είχε όλα τα τυπικά προσόντα, δεν του επέτρεπαν να προαχθεί και κέρδιζε τις προαγωγές στα δικαστήρια.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
Το 1967 η χούντα των συνταγματαρχών τον απέλυσε γιατί αρνήθηκε να προπαγανδίσει υπέρ της στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον είχε μεταθέσει. Προσωπικός φίλος του βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Κάππου, έδρασαν μαζί στον αντιδικτατορικό αγώνα. Το 1974 επανήλθε στην υπηρεσία του και ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό, όντας πλέον ενεργό και πολύ δραστήριο μέλος του Κόμματος. Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΣ Εφοριακών και είχε εκλεγεί επανειλημμένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αττικής και Νήσων.

Κομμουνιστής με τα όλα του, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Δάφνης (ΕΕΔΥΕ) και των αντιστασιακών του νομού Αργολίδας (ΠΕΑΕΑ). Απεβίωσε στις 28/12/2010, σε ηλικία 81 ετών. Η σπορά που έριξε έπιασε τόπο. Η γυναίκα του, τα τρία παιδιά του και όλα τα εγγόνια του είναι κομμουνιστές και συνεχίζουν το έργο του, μέχρι να αλλάξει αυτός ο κόσμος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ανατείλει ο νέος κόσμος, του κομμουνισμού, που ονειρεύτηκε και πάλεψε γι' αυτόν μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, για να συνεχίσει να οργανώνει την πάλη της εργατικής τάξης για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΣΗ

ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΖΩΗ ΜΙΛΚΑ
ΖΩΗ ΜΙΛΚΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΜΑΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΜΑΡΗΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΞΑΝΘΗ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΞΑΝΘΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΡΗΓΑΝΑΚΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΡΗΓΑΝΑΚΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΓΙΩΤΑ ΜΑΜΑΤΣΙΑ
ΓΙΩΤΑ ΜΑΜΑΤΣΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ