Πέμπτη 21 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μας φίλων και συντρόφων ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΡΟΥΚΟΥ, ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ, που όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την υπόθεση του σοσιαλισμού και «έφυγαν» όρθιοι, έχοντας βάλει το δικό τους λιθαράκι για να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και να σηκώσει το μπόι της η εργατική τάξη, ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς και ο Κώστας Δεδόπουλος προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΒΑΣΙΛΗ ΝΕΙΡΟΥ, συντρόφου μου στη ζωή και στους αγώνες, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο Νίκος Ξουράφης προσφέρει 50 ευρώ στη μνήμη των συντρόφων ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ και ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, μέσω ΚΟΒ Εμπορίου Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ γεννήθηκε στον Αγιο Θωμά Βοιωτίας. Ως κόρη αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, που φυλακίστηκε και εξορίστηκε στη Μακρόνησο και στη Γυάρο, μπολιάστηκε από τα νεανικά της χρόνια με τις αγωνιστικές αξίες και τα ιδεώδη του ΚΚΕ.

Συμμετείχε στη Νεολαία Λαμπράκη από την ίδρυσή της και οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1974, στην Κομματική Οργάνωση του Γκύζη στην Αθήνα. Ανέπτυξε πλούσια δράση στο γυναικείο κίνημα, διατελώντας πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γκύζη, αλλά και όπου αλλού έζησε και εργάστηκε, συμμετέχοντας στις Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ. Από το 1985 έως το 1992 ανέλαβε δουλειά στον μηχανισμό της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας του ΚΚΕ και από το 1993 έως το 2013 στον μηχανισμό της Κεντρικής Επιτροπής, στην έδρα της στον Περισσό, ανταποκρινόμενη με συνέπεια και αφοσίωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ
Τίμησε την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος, μέσα από την ΚΟΒ Οινοφύτων, έως το τέλος της ζωής της στις 28 Ιουλίου 2020.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και τους αγώνες, Πόπης Δρίτσα, προσφέρω στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Π. Γ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (φωτ.) και του αγωνιστή ΔΗΜΟΥ ΒΑΓΕΝΑ και στους γονείς μας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

Δήμητρα Γεωργάκη

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή πριν από 14 μήνες ο σύντροφος ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ. Η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και τους αγώνες ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φρυγίας στο Κόμμα μας, το οποίο κόντρα σε όλο τον αυταρχισμό και τις διώξεις στέκεται στο ύψος της τιμημένης Ιστορίας του και χαράσσει τους αγώνες στο σήμερα.

Η συντρόφισσά του Εφη Χριστοφίλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και συναδέλφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΜΨΑ (φωτ.) και του συναγωνιστή και συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγαν» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ανδρέας Μπάμπαλης


ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΙΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΙΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ

ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΡΟΥΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΜΨΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΜΨΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ