Σάββατο 23 Γενάρη 2021 - Κυριακή 24 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μητέρας μου ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, μέλους του Κόμματος, μαχήτριας μέχρι το τέλος στη ζωή και τη δράση, της γιαγιάς μου ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, του παππού μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΙΔΑΚΗ, αταλάντευτων οπαδών του Κόμματος που με γαλούχησαν, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, που με λύσσα κυνηγάει η αστική τάξη για την εισφορά των εργαζομένων από το λειψό υστέρημά τους.

Μ. Ρ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14/01/21 ήταν τα γενέθλιά μου, γενέθλια διαφορετικά... Πάνε 3 μήνες περίπου που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας μου, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, το πρότυπό μου, πρότυπο κομμουνιστή, αγωνιστή, που έδωσε τη μάχη μέχρι το τέλος. Το καλύτερο δώρο γι' αυτήν τη μέρα θα είναι να πάει καλά το Κόμμα μας στην Οικονομική του Εξόρμηση.

Στη μνήμη του λοιπόν προσφέρω στο Κόμμα μας 70 ευρώ μέσω της ΟΒ Ξενογλώσσων της ΤΟ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ της ΚΝΕ.

Γεωργόπουλος Στάθης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού, κουνιάδου και θείου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ, επί πολλά χρόνια στελέχους της ΚΟ Μαγνησίας και μέλους του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας στις 11 Γενάρη 2021, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ρήγα Φεραίου.

Ο αδελφός του Βαγγέλης και η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Πριν από δύο χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ, οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Γεννημένος από αγωνιστική οικογένεια στην Καρδίτσα, το 1935, ήταν ανιψιός του Κώστα Καφαντάρη, καπετάνιου του ΕΛΑΣ. Από μικρός μπήκε στον αγώνα κατά των κατακτητών. Στην Κατοχή μετέφερε διάφορα σημειώματα στην κεντρική οργάνωση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που του έδινε η αδελφή του Κώστα Καφαντάρη. Εδρασε μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ και στη συνέχεια του ΚΚΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Στη μνήμη του η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

***

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΤΖΙΤΖΙΛΩΝΗ, ο σύζυγός της Γιάννης και οι σύντροφοι από την Κομματική Οργάνωση Λάρισας προσφέρουν 105 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Κων/νου - Σουφλαρίων - Κέντρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρουμε αντί για στεφάνι 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών (Βόρεια) της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Θοδωρή, θα σε θυμόμαστε για τους αγώνες που έδωσες πάντα στην πρώτη γραμμή και για την αισιοδοξία που μας ενέπνευσες από τα φοιτητικά μας χρόνια μέχρι τώρα.

Παυλίνα και Ελένη Μπιμπίρη

  • Στη μνήμη του σ. ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ ο Δημήτρης Σταυρόπουλος προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Δεκέμβρη 2020 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας θείος ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1934 στη Μεγάλη Στέρνα ν. Κιλκίς. Η οικογένειά του πήρε μέρος στους αγώνες του λαού μας μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ. Διώχθηκε και αναγκάστηκε να βγει στο βουνό και τα μεγαλύτερα αδέλφια του να καταταγούν στις γραμμές του ΔΣΕ πολεμώντας για ελεύθερη δημοκρατική Ελλάδα. Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου πέρασε με τους γονείς του στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας. Αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή και δούλεψε σε διάφορους τομείς για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Τσεχοσλοβακία. 18 χρόνων έγινε μέλος του ΚΚΕ. πέρασε από πολλά οργανωτικά και καθοδηγητικά πόστα, όπου επάξια αντεπεξήλθε στα καθήκοντά του. Στα σοβαρά γεγονότα του Κόμματος (1968 και 1991) υπερασπίσθηκε τις αρχές και την ενότητα του Κόμματος και βοήθησε στη σωστή κατεύθυνσή του, στην εδραίωση και υπεράσπιση των ιδεών του μαρξισμού - λενινισμού και προλεταριακού διεθνισμού. Εως το τέλος της ζωής του πρόσφερε όλες του τις δυνάμεις για να γίνουν πράξη οι αποφάσεις των συνδιασκέψεων και συνεδρίων του ΚΚΕ. Ηταν υποδειγματικός χαρακτήρας κομμουνιστή. Ετσι τον ξέραμε, έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα. Αιωνία του η μνήμη! Προς τιμήν του προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού 210 ευρώ.

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Τα ανίψια του Φωτιάδης Μιχάλης, Φωτιάδης Νικηφόρος, Φωτιάδης Αρης

  • Στη μνήμη του σ. ΣΤΑΘΗ ΦΩΤΙΑΔΗ, που τον γνώρισα όταν ήμουν μέλος του Γραφείου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς της ΚΝΕ την περίοδο 1982 - 1985, προσφέρω μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Παπαγεωργίου Βασίλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ερευνας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΗΛΙΑ ΜΠΑΝΑΚΟΥ (φωτ.), ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΥ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΝΑΚΟΥ (φωτ.) και ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΓΓΟΥΤΑ προσφέρουμε 170 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένειά τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΤΖΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ερευνας της Κεντρικής Μακεδονίας, 100 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Γεννημένος το 1905, δρούσε στις γραμμές του ΚΚΕ από τις αρχές της δεκαετίας του '30. Προερχόμενος ο ίδιος από τα φτωχά λαϊκά στρώματα της υπαίθρου είχε μεγάλη συμβολή στην οργάνωση του αγώνα των καταπιεσμένων του χωριού ενάντια στην εκμετάλλευση και καταπίεση, στην περιοχή Χάσια Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού αγώνα συνέβαλε στην οργάνωση του ανεφοδιασμού των τμημάτων του ΕΛΑΣ της περιοχής αυτής. Το '44 θύμα της κατοχής των Γερμανών πέφτει ο δεκάχρονος γιος του, Βαγγέλης Γκατζής, από έκρηξη χειροβομβίδας. Με την έναρξη του εμφυλίου πολέμου συμβάλλει στον εξοπλισμό του ΔΣΕ με πολεμοφόδια, τρόφιμα, ρουχισμό κ.λπ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Συλλαμβάνεται τον Απρίλη του '47 και οδηγείται στις φυλακές των Τρικάλων. Εκεί υπόκειται σε σκληρά βασανιστήρια και δικάστηκε τρεις φορές. Μετά από 8 μήνες εξορίζεται πρώτα στη Γυάρο και μετά στο Τρίκερι. Συνολικά πέρασε δυόμισι χρόνια φυλακισμένος και εξόριστος αρνούμενος πάντα να υπογράψει δήλωση μετάνοιας στον ιμπεριαλισμό. Θα αποτελεί για εμάς πάντα παράδειγμα μαχητικότητας, αυταπάρνησης και αντοχής στην πάλη για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Οι αλύγιστοι μαχητές που «γεννά» το ΚΚΕ αποτελούν φάρους ακλόνητης πίστης στις αξίες, στα ιδανικά και τους σκοπούς του Κόμματος για τη σοσιαλιστική κοινωνία, απαλλαγμένη από εκμετάλλευση και καταπίεση.

Η κόρη του Μαρία, τα εγγόνια του Ανθούλα και Θωμάς, τα δισέγγονά του Ανδρέας και Αλέξανδρος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ (φωτ.)(Αστραπόγιαννου), της αδελφής του ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ (φωτ.), μαχητών του ΔΣΕ Κεφαλονιάς, που έπεσαν ηρωικά τον Οκτώβρη του 1949 στη Σάμη, και του αδελφού τους ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ, που έμεινε έως το τέλος της ζωής του πιστός στο ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Βασιλική Κ.

***

Στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, ΜΑΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΗ, ΤΙΜΟΥ ΠΕΡΛΕΓΚΑ, ΤΙΤΟΥ ΒΑΝΔΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ και όλων των ανθρώπων των Γραμμάτων, της Τέχνης και του Πολιτισμού, που στάθηκαν πάντα πλάι στους αγώνες του ΚΚΕ για μια ανθρώπινη κοινωνία, αυτή του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Νοτιόχωρας Χίου.

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ
Γιάννης Νομικός, Τάνια Αρβανιτάκη - Νομικού

***

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1944 50 ευρώ και άλλα 50 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ που αντιμετώπισαν τις δύο μεγαλύτερες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, Αγγλία - Αμερική (ΗΠΑ), μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Ο ΔΣΕ δεν νικήθηκε, δεν αιχμαλωτίστηκε, δεν εξολοθρεύτηκε από τους ξένους ιμπεριαλιστές. Αναγκάστηκε να σταματήσει τον πόλεμο λόγω έλλειψης όπλων, πυρομαχικών, στρατιωτικού υλικού. Με έναν πετυχημένο στρατηγικό ελιγμό απέφυγε την περικύκλωση από τις υπέρτερες δυνάμεις των ιμπεριαλιστών και πέρασε στη γειτονική Αλβανία. Δεν έχασε τον πόλεμο, έχασε μια μάχη, ενώ είχε κερδίσει πολύ περισσότερες στα τριάμισι χρόνια της ηρωικής αντίστασης που προέβαλε!

Συντροφικά, Γιάννης Ιωαννίδης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ. Μια από τις κουβέντες του, «κριτήριο της αλήθειας είναι η πράξη», έγινε οδηγός ζωής για όλους εμάς. Σεμνός κομμουνιστής, πάντα παρών σε όλες τις συνδικαλιστικές και πολιτικές μάχες, πιστός μέχρι το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και στις αρχές του Κόμματός μας. Σεμνή πορεία, χάραξε μονοπάτι ζωής, παράδειγμα αγωνιστικής στάσης, ήταν ένας πραγματικός δάσκαλος - κομμουνιστής.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Η μνήμη, όπως είπε ο Σεφέρης, όπου και να την αγγίξεις, πονεί. Η δική σου όμως μνήμη, Γιάννη, αγκαλιάζει πάντα τις ψυχές μας με ελπίδα και αγάπη. Η θύμησή σου ζωντανεύει τις αξίες που δεν πρέπει κανείς να ξεχνά: Της αλληλεγγύης και της συμπόνοιας. Αξίες με τις οποίες, οικογένεια και φίλοι, πορευόμαστε ακούγοντας τη φωνή σου ακόμη δυνατά, σήμερα, 25 χρόνια μετά το θάνατό σου.

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΡΑΛΗ η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα Τούλα Δουραλή προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για το οποίο και ο ίδιος πάλεψε στην Ελλάδα και στο Παρίσι.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΙΧΑΡΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά και εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, για την ονομαστική του εορτή, προσφέρω 100 ευρώ στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ.

Μαρία Αναστασάκου - Μανθά

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Γενάρη συμπληρώθηκαν 9 μήνες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου πατέρας ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ. Στη 2η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει. Στη μνήμη του, για το κόμμα του, το ΚΚΕ, που αγωνιζόταν και πάλευε όλα τα χρόνια της ζωής του, προσφέρω ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ικαρίας.

Η κόρη του Στέλλα

***

ΦΩΤΟ

Για έναν άνθρωπο σαν την Γιαννούλα μας (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ), οι λέξεις που θα πεις, μπορεί να είναι λίγες για τα όσα ήταν. Μαχήτρια για τη ζωή από τη γυμνασιακή της κιόλας ηλικία. Την έτρωγε από τότε το «σαράκι», ενάντια στο άδικο, ενάντια σε αυτό το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα! Και αυτό μας το επέδειξε κι εμάς από τους αγώνες που έδωσε, μέσα στις γραμμές του τιμημένου ΚΚΕ! Ετσι κι εμείς, συγγενείς και φίλοι από την Ικαριά, τη μεγάλη της έγνοια μετά το Κόμμα, τον τόπο που γεννήθηκε και έδωσε τους πρώτους της αγώνες, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, προς τιμήν της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 180 ευρώ, μέσω της ΟΒ Αγίου Κηρύκου.

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
Παραδειγματιζόμαστε από τη ζωή της και συνεχίζουμε δυναμικά στο δρόμο που χάραξε! Κρατάμε τη σημαία μας ψηλά!

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ και του πεθερού μου ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΤΟΓΛΟΥ, που συμπληρώθηκαν 29 χρόνια από το θάνατό τους, καθώς και στη μνήμη των ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ προσφέρω 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ που ποτέ δεν έδωσε και ούτε θα δώσει στοιχεία των ενισχυτών του.

Συντροφικά, Γιώργος Στεφανάκης


ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΑΚΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΑΚΟΥ

ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΑΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ

ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ
ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Αστραπόγιαννος)
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Αστραπόγιαννος)

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ