Πέμπτη 17 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στέφανος Παπαγιάννης
Στέφανος Παπαγιάννης
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης 10.000 δρχ.

Η γυναίκα του

* * *

ΦΩΤ. 4

Ο Μ. Μ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 50.000 δρχ. στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ: ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΑΚΗ.

* * *

Φωτ. 4

Στη μνήμη των γονιών μας ΙΩΑΝΝΗ και ΜΥΡΟΦΟΡΑΣ ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΟΥ και των αδελφών μας ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΝΗΛΟΓΛΙΔΟΥ και ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 35.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ «Γ. Ρίτσου» της ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Νίκος Χουλιογλίδης, Κούλα Ματθαίου, Δέσποινα Παπαδοπούλου

* * *

Η ΑΝΝΑ Ναπολέοντα ΡΟΥΣΟΥ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις αρχές Δεκέμβρη 2001, αγωνίστηκε ενάντια στη χούντα και για τη δράση της αυτή στάλθηκε εξορία. Οσοι τη γνώρισαν και ήταν πολλοί, την αγαπούσαν και τη θαύμαζαν γι' αυτό που ήταν.

Για μένα θα μείνει πάντα αξέχαστη

Στη μνήμη της αγαπημένης Μάνας μου προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής», 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αξέχαστων αδελφών μας ΓΙΩΡΓΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΖΙΩΝΗ και του αγωνιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΚΡΙΒΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 30.000 δρχ.

Αντώνης Καλαμπόγιας
Αντώνης Καλαμπόγιας
Δημήτρης και Μαρία Μπαζιώνη

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων μας, μελών της ΚΟΒ Ελληνικού, οι οποίοι «έφυγαν» από κοντά μας από το 1985 ως το 2000: ΖΗΝΩΝΑ ΖΟΡΖΟΒΙΛΗ, ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΙΤΣΑ, ΘΩΜΑ ΡΟΠΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΗ προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση 30.000 δρχ.

Δημήτριος Μπαζιώνης

* * *

Στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΛΑ, ΟΡΕΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΛΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΓΑΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΦΟΥΝΤΟΥΡΑΔΑΚΗ, ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΤΑΣΙΑΣ ΜΕΛΙΔΟΥ, ο Παναγιώτης Βαμβακούσης προσφέρει ως δεύτερη δόση στην Οικονομική Εξόρμηση 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

* * *

Φωτ.

Στις 4 Γενάρη συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνης ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (Κεμεριώτης).

Στη μνήμη του προσφέρουμε 15.000 δρχ., στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου ΟΤΕ.

Η σύζυγος Μένια

Η κόρη του

Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη

Ο γαμπρός του Ανδριανός

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Χανδρινό Μεσσηνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΓΑΝΗ, ΝΙΚΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΠΠΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΡΑ, ο Γιάννης Τσαγγάρης προσφέρει 5.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Τζάκι» - Νέας Ζωής.

* * *

Ο Αρης Ιωαννίδης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Καμινιών Πειραιά, 40.000 δρχ. ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 21 Δεκέμβρη 1944 στο κέντρο της Αθήνας από τους πραιτοριανούς του δολοφόνου Σκόμπι.

* * *

Η Ευγενία Λυμπέριου προσφέρει 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων, στη μνήμη και για τη γιορτή του γιου της ΑΝΤΩΝΗ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, γιατρού, καθώς επίσης στη μνήμη του συζύγου της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.


ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Κώστας Λίτσας
Κώστας Λίτσας

Γιώργος Μπαζιώνης
Γιώργος Μπαζιώνης

ΧΑΝΗΛΟΓΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΝΗΛΟΓΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ιωάννης Τσουλτσίδης
Ιωάννης Τσουλτσίδης

Μυροφόρα Τσουλτσίδου
Μυροφόρα Τσουλτσίδου

Κερασιά Καρβουνίδου
Κερασιά Καρβουνίδου

Κώστας Τσολάκης
Κώστας Τσολάκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ