Παρασκευή 29 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται σαράντα μέρες από το θάνατο του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΛΗ που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 χρόνων. Γεννήθηκε στις Θεσπιές Βοιωτίας, όπου τελείωσε το Λύκειο. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και κατόπιν πέρασε στη δουλειά του Κόμματος. Εργάστηκε στη βιομηχανία σαν οδηγός και την περίοδο της οικονομικής κρίσης απολύθηκε. Στη συνέχεια επέστρεψε στις Θεσπιές, όπου συνδέθηκε με την ΚΟ Αλιάρτου Θεσπιών. Ηταν δραστήριο μέλος της ΚΟΒ και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της.

Στη μνήμη του σ. Βασίλη οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αλιάρτου Θεσπιών προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά και Νήσων προσφέρει 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ.

Σύντροφε Μάκη,

Τα μέλη του Κόμματος στα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας των Οργανώσεων Παντείου, Φιλοσοφικής και Νομικής της ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σε αποχαιρετούν με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση.

Στεκόμαστε μπροστά στο τεράστιο έργο που αφήνεις παρακαταθήκη για το Κόμμα με σεβασμό και δέος. Γιατί παρακαταθήκη σου ήταν η υπεράσπιση του επαναστατικού χαρακτήρα του Κόμματος, κόντρα στην επίθεση και τον αντικομμουνισμό. Γιατί όλη σου τη ζωή την αφιέρωσες εσύ στο Κόμμα. Και αυτό, σύντροφε, το έπραξες με σεμνότητα, εργατικότητα, μαχητικότητα, δημιουργικότητα.

Με εκείνα τα γνωρίσματα που ένας κομμουνιστής δίνει αταλάντευτα τις μάχες για την υπεράσπιση των αρχών του Κόμματος, των αγώνων που θέτει για την οριστική απελευθέρωση του λαού, αλλά και εκείνα με τα οποία στέκεται και στη ζωή του. Και με τον τρόπο αυτό εσύ στάθηκες. Για τη συμβολή σου στη μελέτη και εκπόνηση του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, αλλά και το πλούσιο μελετητικό έργο που μας κληροδοτείς και κρατάμε ως οδηγό για τη δική μας δράση και μελέτη.

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
Στη μνήμη σου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στο δρόμο για την ισχυροποίηση του Κόμματος και της ΚΝΕ με αυτά τα ιδανικά που μας δίδαξες από την πορεία σου στο Κόμμα. Ταπεινή συνεισφορά μας στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που δίνει το Κόμμα μας, προσφέρουμε στη μνήμη σου το ποσό των 350 ευρώ για την υπερκάλυψη του πλάνου του ΚΚΕ.

  • Στις 20 Γενάρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗΣ. Το μεροκάματο εκείνης της μέρας το δίνω κόκκινο στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής. Καλό σου ταξίδι σύντροφε. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Εργάτης παραγωγής από βιομηχανία φαρμάκου

  • Στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ και στην αφοσίωσή του στο Κόμμα, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ε.Α.

***

Στη μνήμη του πολύτιμου συντρόφου μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, προσφέρω ένα κόκκινο μεροκάματο στο Κόμμα μας.

Ι. Π.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ