Τρίτη 2 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο του πυροσβέστη στον Εβρο

Η Επιτροπή του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πυροσβέστη, για τον άδικο θάνατό του στην περιοχή του Απαλού Εβρου. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Ο άτυχος πυροσβέστης επιχειρούσε μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του να πλησιάσει με ένα πυροσβεστικό όχημα τύπου "Unimog" στον χώρο Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, όπου είχαν εγκλωβιστεί λόγω της βροχόπτωσης 21 νήπια και 100 μαθητές, καθώς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Το οδόστρωμα, όμως, από όπου επιχειρούσαν να προσεγγίσουν υπέστη καθίζηση από τα νερά χειμάρρου που δημιουργήθηκε εξ αιτίας της βροχόπτωσης. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του ο πυροσβέστης και οδηγός του οχήματος να περισυλλέξει τον ατομικό του εξοπλισμό, παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου συνέπεια της ολικής υποχώρησης του οδοστρώματος.

Ο άδικος θάνατος του πυροσβέστη είναι η συνέχεια στον μακάβριο κατάλογο των θυμάτων από την έλλειψη των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων και στην περιοχή του Νομού Εβρου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ