Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Ο Δημήτρης Βούλγαρης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, 20 ευρώ στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, παλαίμαχου δημοσιογράφου, κομμουνιστή, που φέτος συμπληρώνονται 18 χρόνια από τότε που τον χάσαμε και 23 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου μάνα ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κομμουνίστρια και συνδικαλίστρια. Δεν τους λύγισαν οι φυλακές και οι εξορίες.

Επίσης στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, καλλιτεχνικού διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», που «έφυγε» από τη ζωή τον Απρίλη του 2015, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου 40 ευρώ.

Η κόρη και σύζυγος Μάχη Κορωναίου

Τα παιδιά Βάσος, Ρούλα

***

Στη μνήμη των γονέων μου ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΣΑΡΑΝΤΗ και ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑΣ καθώς και του θείου μου ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Η κόρη τους Μαρία Πλατανιώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού μας συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΪΡΙΔΗ, πιστού και ακλόνητου κομμουνιστή μέχρι το τέλος, προσφέρουμε 80 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θρακομακεδόνων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ελληνες και μετανάστες εργάτες προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 185 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΚΙΔΕ Βόρεια της ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
***

Στις 29 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας και σεβαστός συμπέθερος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πλήρης ημερών στα 97 του χρόνια, ΤΕΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Γιάννης - Δέσποινα Χρυσοβιτσάνου


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΪΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΪΡΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ