Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ
Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία

Ενας 56χρονος βοσκός βρέθηκε χτες νεκρός στο οροπέδιο Λασιθίου. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να ταΐσει τα πρόβατά του, ενώ στην περιοχή σημειωνόταν πυκνή χιονόπτωση. Ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Καμινάκι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων. Ο γιος του 56χρονου, που μάλλον υπέστη καρδιακή προσβολή, ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής πλησίασε με 2 οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Επίσης, 80χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε απομακρυσμένο χωριό της Εύβοιας (βλέπε ρεπορτάζ στη σελίδα 14).

Ο τρίτος νεκρός ήταν ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και υποστηριζόταν από οξυγόνο. Ο 73χρονος φέρεται να έχασε τη ζωή του όταν, μετά από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του, σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ