Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επιστρέφουν στις πισίνες Α1 ανδρών και Α΄ Εθνική γυναικών

Eurokinissi

Στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψουν το διήμερο 3 - 4 Μάρτη τα πρωταθλήματα πόλο της Α1 ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών βάσει των νεότερων ανακοινώσεων της ΓΓΑ για τη σταδιακή επανεκκίνηση των αθλημάτων. Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοέμβρη, μετά την ανακοίνωση των μέτρων αναστολής εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19. Μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί οι 5 πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο η παράταση των μέτρων απαγόρευσης και το μεγάλο διάστημα αποχής ακόμα και από τις προπονήσεις που ακολούθησε προκάλεσαν αντιδράσεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης, με την Ομοσπονδία και ανθρώπους του αγωνίσματος (παίκτες, προπονητές) όλο το προηγούμενο διάστημα να ζητούν την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών αναμένεται να ξεκινήσει στις 3/3 με την 6η αγωνιστική, ενώ η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μάη. Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 θα διεξαχθούν το διάστημα 14 - 28/5. Σημειώνεται πως βάσει απόφασης της ΚΟΕ τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρξει υποβιβασμός κάποιας ομάδας. Το πρωτάθλημα της Α' γυναικών θα επανεκκινήσει στις 4/3 με την 6η αγωνιστική. Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 25/4 ενώ τα πλέι οφ προγραμματίστηκαν για το διάστημα 6 - 23/5. Κι εδώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Στις ειδικές προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες μέρες, θα αναφέρονται οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ