Τρίτη 22 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Αγωνία για την κλήρωση

Προσβλέποντας στην καλομεταχείρισή τους από την τύχη θα τοποθετηθούν στην κληρωτίδα, σήμερα στις 12 στα γραφεία της ΕΠΟ, οι επτά ομάδες της Α' Εθνικής (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Ξάνθη, Εθνικός Αστέρας και όποιος από τους ΠΑΟ - Ηρακλή «σφραγίσει» το εισιτήριο αύριο) που έχουν προκριθεί στη φάση των «8». Ποιο θα είναι το.... ξερολούκουμο; Μα φυσικά η Καλλιθέα, η μοναδική εκπρόσωπος της Β' κατηγορίας. Και ενώ όλοι θα ψάχνουν τη... Σταχτοπούτα, ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να γίνουν μάρτυρες πρόωρου τελικού. Μια ματιά στις ομάδες καθιστά το ενδεχόμενο αυτό πολύ πιθανό.

Στο μεταξύ άλλος πλειοδότησε στο διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εθνικών ομάδων, άλλος καλείται να τα πάρει. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της ΕΠΟ, η επικρατούσα κυπριακή εταιρία «Κολοκασίδης και Συνεργάτες» αποφάσισε πως «δεν πρόκειται να ασκήσει τα δικαιώματα που προκύπτουν από την ανάδειξή της σε πλειοδότρια του διαγωνισμού λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων της ΕΠΟ με την εταιρία ATTACK (εκπρόσωπος της GLOBAL SPORTNET στην Ελλάδα) και των παρεμβάσεων της μητρικής εταιρίας προς τις ενδιαφερόμενες εταιρίες του εξωτερικού».

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας λοιπόν προχώρησε στην επόμενη λύση που είχε αποφασίσει ως «αναπληρωματική» το ΔΣ της. Η IMG που ενδιαφέρεται για τη μετάδοση των αγώνων στο εξωτερικό και η ΕΡΤ που έχει καταθέσει πρόταση για τη μετάδοση των αγώνων στο εσωτερικό κλήθηκαν να προσέλθουν για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Μάλιστα η πρώτη ειδοποίησε ότι εκπρόσωπός της θα είναι στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης. Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο. Αφ' ενός οι Κύπριοι δεν ήξεραν ή δεν έμαθαν νωρίτερα και γιατί εκπρόσωπός τους ήρθε για συζητήσεις; Αφ' ετέρου οι άλλες εταιρίες δεν προβληματίζονται από τις «δικαστικές διαμάχες»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ