Πέμπτη 25 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα

Σε νέο συλλαλητήριο προχωρούν αύριο Παρασκευή οι φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας προγραμματίζουν εκδήλωση μαζί με τους καθηγητές τους στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, με τίτλο «1 χρόνος τηλεκπαίδευσης - 1 χρόνος διά ζώσης καταστολής».

Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Φιλολογικού, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Παιδαγωγικού, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αγγλικού, Νομικής, Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής, Πληροφορικής, Πολιτικών Μηχανικών, Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, όπως και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Εστιών Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η Επιτροπή Φοιτητών Κοζάνης το Σάββατο 27 Μάρτη στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην Πτολεμαΐδα, η Επιτροπή Φοιτητών πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο, ενώ πραγματοποίησε διαδικτυακή συζήτηση ενημέρωσης για τις συνέπειες που έχει για τους φοιτητές και τις σπουδές τους ο νέος αντιδραστικός νόμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ