Σάββατο 3 Απρίλη 2021 - Κυριακή 4 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Πολύμορφες δράσεις για να ανοίξουν οι σχολές

Μουσική διαμαρτυρία διοργανώνουν το Σάββατο 3 Απρίλη, στη 1 μ.μ., στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, προτάσσοντας την ανάγκη να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αρωγός σ' αυτή τους τη δράση βρίσκεται ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, που σταθερά στο διεκδικητικό του πλαίσιο έχει εντάξει το αίτημα να ανοίξουν τα ιδρύματα, καθώς και οι άλλες καλλιτεχνικές σχολές.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης, η Πρωτοβουλία Σπουδαστών Δραματικών Σχολών, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές δράσεις για να ανοίξουν με ασφάλεια οι σχολές, διοργανώνει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απρίλη καλλιτεχνικά δρώμενα στη Νέα Παραλία, στον Λευκό Πύργο και στο Λιμάνι. Επιπλέον, την Κυριακή 4 Απρίλη στις 12 το μεσημέρι, οργανώνει αντι-μάθημα στα γρασίδια του Βασιλικού Θεάτρου με την Ιωάννα Μήτσικα, χορογράφο, καθηγήτρια χορού και διδάσκουσα στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Τη σκυτάλη παίρνουν την Τρίτη 6 Απρίλη ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Σπουδαστών Σχολών Χορού, Θεάτρου και Κινηματογράφου, που προχωρούν σε συγκέντρωση στο υπουργείο Πολιτισμού, στις 11 π.μ., με αιχμή την ανάγκη να ανοίξουν οι σχολές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ