Παρασκευή 23 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ Ν. ΠΑΠΠΑ
Κατέθεσε ο στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα

Ο Χρ. Νικολάου, που είναι ο στενός συνεργάτης του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα, εξετάστηκε χτες από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού και σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών (υπόθεση Καλογρίτσα).

Ο μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε ότι η σύμβαση ανάμεσα στην αραβική εταιρεία CCC και την εταιρεία «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα ήταν εικονική και δόθηκαν 3 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του «σχήματος» ουσιαστικά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, για την ακρίβεια για την καταβολή της εγγυητικής επιστολής που απαιτούνταν και όχι για κάποιο κατασκευαστικό έργο.

Από εκεί και πέρα φέρεται να είπε ότι δεν γνωρίζει αν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις ο Χρ. Καλογρίτσας με τον Ν. Παππά πέρα από αυτά που έχει διαβάσει και ότι σε γενικές γραμμές ο Χρ. Καλογρίτσας είχε καλές σχέσεις με υπουργούς της κυβέρνησης, από την άποψη ότι ο Χρ. Σπίρτζης είναι κουμπάρος της οικογένειας Καλογρίτσα. Ακόμα ότι ο ίδιος γνώρισε τον Ν. Παππά σε συνάθροιση που είχε γίνει στο σπίτι του Καλογρίτσα, περίπου το 2016 κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ