Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Κεφάτα μαθητικά στέκια στην Κεντρική Μακεδονία

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ προετοιμάζουν με ενθουσιασμό τα Μαθητικά τους Φεστιβάλ! Κάθε απόγευμα, από τις 7 μ.μ., σε δεκάδες πλατείες και γειτονιές της Θεσσαλονίκης, της Κατερίνης, της Βέροιας, των Σερρών, των Γιαννιτσών, του Κιλκίς στήνονται με πρωτοβουλία και μεράκι από τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ τα μαθητικά spots!

Τα μαθητικά spots είναι τα σημεία συνάντησης όλων των μαθητών της πόλης για την προετοιμασία των Μαθητικών Φεστιβάλ! Τα μαθητοστέκια θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης για όσους μαθητές προβληματίζονται, αγανακτούν, νιώθουν οργή, δεν αντέχουν άλλο την αδικία και θέλουν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση που βιώνουν σήμερα! Το σημείο συνάντησης για να ξεσκάσουν οι μαθητές και να περάσουν καλά, να συναντήσουν φίλους και συμμαθητές μετά από καιρό, να βάλουν δυνατά τη μουσική που τους αρέσει! Γύρω από τα μαθητικά spots διοργανώνονται πλήθος πολύμορφων και δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως αθλητικά τουρνουά, συζητήσεις, παιχνίδια, workshops, escape room, προβολές ταινιών, διαγωνισμοί skate και bmx και πολλά άλλα!

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα στα μαθητικά spots και καλούν τους μαθητές από κάθε σχολείο να διοργανώσουν μαζί τους τη μεγάλη μαθητική συνάντηση!

Τα μαθητικά spots στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν: Στις Ομπρέλες Παραλίας - Αγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, στην πλατεία Αγίου Θεράποντα, στην πλατεία Ευόσμου, στην πλατεία Ελευθερίας (Σταυρούπολη), στο Στρατόπεδο «Καρατάσου», στα Γηπεδάκια Στρεμπενιώτη (Νεάπολη).

Επίσης, στην Κεντρική Μακεδονία μαθητικά spots λειτουργούν στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών, στην πλατεία Κήπου του Κιλκίς, στα Γηπεδάκια Προμηθέα και τα Πευκάκια Βέροιας, στο Πάρκο Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ