Παρασκευή 14 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Φιέστα στον Πειραιά

Το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Eurokinissi Sports

Το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και το 46ο συνολικά στην ιστορία του μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της διαδικασίας.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα έγινε απονομή του τροπαίου από τη διοργανώτρια αρχή στους πρωταθλητές «ερυθρόλευκους», ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός οργάνωσε τη δική της γιορτή για την επιτυχία, έστω και υπό τις ειδικές συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία και χωρίς φιλάθλους. Σε αυτήν ξεχώρισε το βίντεο όπου το τρόπαιο ...ταξίδεψε σε όλα τα ιστορικά σημεία και τις γωνιές του Πειραιά, ενώ περιλάμβανε και αναφορές στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στο αγωνιστικό μέρος η ...πρόγευση των δύο ομάδων πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα όσον αφορά την απόδοση. Το γκολ του Μασούρα (32') ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση αφού οι και μαθηματικά πλέον δεύτεροι φιλοξενούμενοι δεν αξιοποίησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αρης έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό, που αγωνίστηκε με 10 παίκτες απ' το 71' λόγω αποβολής του Πούγγουρα. Στην Τρίπολη Αστέρας και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 (Κώτσιρας 63' - Ανσαριφάρντ 56').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 87, ΠΑΟΚ 64, Αρης 60, ΑΕΚ 59, Παναθηναϊκός 53, Αστέρας Τρίπολης 48.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ