Παρασκευή 21 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΠΥΡΟΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Συστάσεις για τη στάχτη στην Αττική

Ολο το Λεκανοπέδιο καλύφθηκε από καπνούς
Ολο το Λεκανοπέδιο καλύφθηκε από καπνούς
Οι καπνοί και οι στάχτες «έπνιξαν» κυριολεκτικά και το Λεκανοπέδιο της Αττικής χτες, ενώ ο κίνδυνος ιδιαίτερα για άτομα υψηλού κινδύνου παραμένει και σήμερα. Χτες το υπουργείο Υγείας προχώρησε σε συστάσεις για τους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Ατομα με αναπνευστικό πρόβλημα, Καρδιοπαθείς, Παιδιά, και Ατομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να αποφύγουν κάθε σωματική άσκηση - δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, συνιστάται η αποφυγή παραμονής σε εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία.

Ατομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές ανακουφιστικού φαρμάκου. Επί επιμονής συμπτωμάτων συνιστάται επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.

Τέλος, αναφέρει: «Σε κάθε άτομο συνιστάται να αποφύγει κάθε σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους και να περιορίσει τον χρόνο παραμονής σε εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία. Κατά την παραμονή του σε εσωτερικούς χώρους να διατηρούνται πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα κλειστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ