Πέμπτη 10 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
Υποχρέωση της πολιτείας η στήριξη του αθλητισμού

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις πρόσφατες διεθνείς επιτυχίες των αθλητών ΑμεΑ Μ. Στεφανουδάκη και Γ. Κωστάκη

Tις πρόσφατες διεθνείς επιτυχίες των αθλητών Μανώλη Στεφανουδάκη και Γιώργου Κωστάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ χαιρετίζει με συγχαρητήριο μήνυμα προς τους δύο αθλητές ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σημειώνεται ότι στη διοργάνωση, που έγινε στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, οι δύο αθλητές στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στα αγωνίσματά τους. Ο Στεφανουδάκης, με νέο ρεκόρ αγώνων, βρέθηκε στην κορυφή του ακοντισμού κατηγορίας F54, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Κωστάκης επέστρεψε στην κορυφή στο μήκος κατηγορίας Τ47.

Στο μήνυμά του ο Μ. Συντυχάκης δίνει θερμά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για τις επιτυχίες τους, ενώ αναφέρεται και στην υποχρέωση της πολιτείας να παράσχει στήριξη.

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Για άλλη μια φορά θέλουμε να επισημάνουμε την ευθύνη της πολιτείας να στηρίξει ουσιαστικά τον αθλητισμό. Τα συγχαρητήρια και οι ευχές για πρόοδο των αθλητών μας είναι κενό γράμμα όταν δεν συνοδεύονται με κάλυψη των αναγκών σε χρηματοδότηση και υποδομές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ