Σάββατο 3 Ιούλη 2021 - Κυριακή 4 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή η συντρόφισσα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, μέλος του ΚΚΕ. Διετέλεσε Γραμματέας της ΚΟΒ Αγίου Νικολάου Αχαρνών, μέλος της ΕΟΕ της Αχτίδας 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ Τυρνάβου επιστρέφοντας μετά τη συνταξιοδότησή της στον Τύρναβο όπου γεννήθηκε.

Μεγάλο το κενό που άφησες, ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Στη μνήμη σου προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση στο ΚΚΕ που πιστά υπηρέτησες για πάνω από 30 χρόνια.

Ο σύζυγός σου Παναγιώτης Φουσέκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σεμνού και ακούραστου κομμουνιστή ΓΑΡΙΔΑ ΘΑΝΑΣΗ προσφέρουν 100 ευρώ η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΓΑΡΙΔΑ ΘΑΝΑΣΗ προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Αποστόλης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ. Το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε, όχι μόνο στη ζωή μας αλλά και στους αγώνες που δίνει το Κόμμα μας και στους οποίους πρωτοστατούσε μέχρι το τέλος της ζωής του, μπορούμε και το υπομένουμε χάρη στις δικές του συμβουλές και την απεριόριστη αγάπη που μας έδωσε. Στα χνάρια του προχωράμε κι έχοντας την ίδια πίστη με εκείνον ότι με επιμονή και αγώνα θα έρθει η μέρα της ανατροπής.

Η σύντροφός του Αννα και η κόρη του Βασιλική προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνος Τσιόδρας προσφέρει 50 ευρώ επίσης μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΤΖΙΔΗ του Θεόφιλου, αγαπημένου μου ξαδέρφου, που πρόσφατα χάσαμε τόσο πρόωρα, προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας.

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
Ελπίδα Νικολαΐδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ η ΚΟΒ του 4ου Διαμερίσματος Λάρισας του ΚΚΕ προσφέρει στο Κόμμα 195 ευρώ. Με καταγωγή από οικογένεια αγωνιστών, υπηρέτησε το Κόμμα μέσα από πολλές θέσεις στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, αφού υπήρξε για αρκετά χρόνια αντιπρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, αντιστασιακού ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ, που αγωνίστηκε για μια καλύτερη κοινωνία, πιστού στα ιδανικά του σοσιαλισμού και κοντά στο τιμημένο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Η γυναίκα του Λαμπρινή και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΪΛΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ και ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ και για την επιτυχία του 21ου Συνεδρίου του Κόμματός μας προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ελευσίνας, 100 ευρώ.

Οικ. Αγγελόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου της ζωής, ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑ, που αγωνίστηκε μέχρι τα βαθιά γεράματα και που ποτέ δεν ξεχνώ τα λόγια του, προσφέρω 50 ευρώ για την επιτυχία του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Ελισάβετ Γούλα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας πριν από 5 χρόνια, προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια βιοπαλαιστών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1996 όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, από όπου πήρε το πτυχίο του Τεχνολόγου Γεωπονίας. Εκανε διάφορες δουλειές και από το 2008 εργαζόταν στον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», στο Σωματείο του οποίου ήταν εκλεγμένος. Ολα τα χρόνια αγωνίστηκε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις, χωρίς ποτέ να παραμελήσει την συντρόφισσά του στη ζωή και το Κόμμα Χριστίνα και τα δυο τους παιδιά, τον Γιώργο και την Αριστέα, που υπεραγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια ήταν γραμματέας του Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής της ΚΟ Αττικής, δίνοντας με επιμονή και αυτοθυσία τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Μανώλης Δ.

***

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΗ, αλύγιστου κομμουνιστή, που τόσο το 1968 όσο και το 1989 και στο 13ο Συνέδριο κράτησε ψηλά τη σημαία του Κόμματος, ο Γ. Κ. προσφέρει από το υστέρημά του, μέσω της ΤΕ Κορινθίας, για την επιτυχία του 21ου Συνεδρίου 20 ευρώ. Αιώνια η μνήμη τέτοιων κομμουνιστών!

***

ΦΩΤΟ

Ο πατέρας μου, ΠΕΡΛΑΝΤΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ (φωτ.), ήταν εξόριστος στα Γιούρα το 1947 - 1951 στον 1ο όρμο. Μετά μεταφέρθηκε στις φυλακές Καβάλας. Οταν ήτανε να γίνει η αναθεώρηση της δίκης του στην Κομοτηνή τον ξαναστείλανε στα Γιούρα. Ηταν καταδικασμένος σε 15 χρόνια από το Στρατοδικείο Δράμας. Εγώ με δικηγόρο καταφέραμε στο Εφετείο να κατεβάσουμε την ποινή στα 5 χρόνια και τον φέρανε στις φυλακές Καβάλας απ' όπου βγήκε.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
Στη μνήμη του καθώς και της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΡΛΑΝΤΙΔΟΥ και της συζύγου μου ΝΙΝΑΣ ΠΕΡΛΑΝΤΙΔΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Στυλιανός Περλαντίδης

***

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου, ΜΑΡΙΑΣ, που «έφυγε» στις 7/8/1995, προσφέρω 30 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Βασ. Κοσμάς

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Βαλέντης Παναγής στη μνήμη του πατέρα του ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΒΑΛΕΝΤΗ και της μητέρας του ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΒΑΛΕΝΤΗ προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ για το 21ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αργοστολίου.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή στις 18/6/2021, σε ηλικία 93 ετών, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ. Στα χρόνια της Κατοχής συμμετείχε στην Αντίσταση ως γραμματέας της ΕΠΟΝ. Ως επακόλουθο εξέτισε τη στρατιωτική του θητεία στη Μακρόνησο. Στα επόμενα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης με δήμαρχο τον σύντροφο Νίκο Παξιμαδά, επί μια εικοσαετία. Υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής και οπαδός του ΚΚΕ.

Ο εγγονός του και σύντροφος Βασίλης Βλάχος

  • Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΧΟΥ ο Αργύρης Κονταργύρης προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 24 Ιούνη «έφυγε» από τη ζωή, στα 70 του χρόνια, ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ. «Εφυγε» αλλά έζησε ορθοστατών και ορθοβαδίζων μέχρι το τέλος για την οικογένειά του, για το Κόμμα του, για την υπόθεση της εργατικής τάξης, να ζει σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς φτώχεια, χωρίς αδικία, χωρίς πολέμους.

Επιασε δουλειά στα «Τσιμέντα Χαλκίδας», στις αρχές της δεκαετίες του '80, και πολύ γρήγορα έγινε μέλος του ΚΚΕ. Ηταν δύσκολος χώρος το τσιμεντάδικο, δύσκολες οι συνθήκες για την πολιτική και τη συνδικαλιστική δράση των κομμουνιστών, που η εργοδοσία τούς θεωρούσε μαύρο πανί. Δεν δίστασε, όμως, δεν φοβήθηκε, δεν έκανε πίσω ούτε για μια στιγμή. Πάντα ασυμβίβαστος. Με βασική αρχή το δίκιο του εργαζόμενου, την ηθική και την ντομπροσύνη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
Ηταν εκλεγμένος στην Ομοσπονδία των τσιμεντεργατών αλλά και στην επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας του εργοστασίου. Εδινε μάχες για το δικαίωμα στην υγεία του εργάτη του τσιμεντάδικου, για να μην τρώει η τσιμεντόσκονη τα πνευμόνια και τη ζωή του προλετάριου, όπως έλεγε. Και στις δύσκολες περιόδους του Κόμματος όπως το '89 - '91, δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή να δώσει όλες του τις δυνάμεις, να δώσει μάχες, μαζί με την Οργάνωση, για να σταθεί το Κόμμα μας στα πόδια του, να βγει πιο δυνατό.

Προχωράμε με αισιοδοξία ακόμα πιο δυνατά! Αυτό μπορούμε να υποσχεθούμε στον σύντροφό μας.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κανήθου προσφέρουν 100 ευρώ προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος.

Επίσης, στη μνήμη του η γυναίκα του Ελένη προσφέρει 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος χωρίς τον αγαπημένο σύζυγο, πατέρα και παππού σύντροφο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ (μπαρμπα - Τάκη), μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του και για την πίστη του στους αγώνες και στον κομμουνισμό η σύζυγός του Χριστίνα, οι κόρες του Κατερίνα και Ελένη και οι εγγονές του Χριστίνα και Μαρία προσφέρουν 300 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου, μέλος της οποίας ήταν ο σύντροφος Δημήτρης μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ

Για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ, στη μνήμη του ΠΑΣΤΕΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ, ο οποίος ποτέ δεν έλειψε από τις διαδικασίες και τον προσυνεδριακό διάλογο, με αγωνία και προβληματισμούς για να προχωρήσει το Κόμμα μπροστά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΗΛΙΑ ΚΑΡΡΑ (Ηρακλής), καπετάνιου του ΕΛΑΣ, προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου, προσφέρουμε 250 ευρώ στην ΚΕ, της οποίας ήταν μέλος μέχρι τον θάνατό του, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά.

Η κόρη του Ευαγγελία Καρρά και τα εγγόνια του Σταυρούλα και Πιέρρος

***

ΦΩΤΟ

Οι σύντροφοι Ελένη Καλησπεράτη, Μυρσίνη Πυρομάλλη και Αλέξανδρος Κρασάκης προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα από κοντά μας, το ποσό των 60 ευρώ μέσω ΤΕ Κέρκυρας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Μάη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΣ. Γεννήθηκε το 1946 στον Αγιο Θωμά Βοιωτίας και στα τέλη της δεκαετίας του 1970 εντάχθηκε στο Κόμμα, ιδιότητα που τίμησε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Πρωτοστάτησε στο αγροτικό κίνημα της περιοχής, ενώ διετέλεσε Γραμματέας της ΚΟΒ Αγίου Θωμά. Ενας άνθρωπος σεμνός και ταυτόχρονα μαχητικός, που πίστευε βαθιά στα ιδανικά του και τον διέκρινε το αίσθημα της αλληλεγγύης για όσους είχαν ανάγκη. Με τη στάση ζωής του κέρδισε την εκτίμηση των απλών συνανθρώπων του όχι μόνο στο χωριό του αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Οινοφύτων, το ποσό των 400 ευρώ.

  • Προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος και στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΒΒΑ, που «έφυγε» λίγες μέρες πριν από το Συνέδριο, προσφέρουμε 100 ευρώ.

Η ΚΟΒ Οινοφύτων

***

ΦΩΤΟ

Το πρωί της 21ης Μάη 2021 «έφυγε», πλήρης ημερών, στα 97 του χρόνια, ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας από τους αλύγιστους της Μακρονήσου. Τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία η οικογένεια και οι συγγενείς του, μέλη, οπαδοί του ΚΚΕ, αγωνιστές, απόγονοι και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Τον αποχαιρέτησαν, από το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Κώστας Ανεστόπουλος, ο αντιστασιακός Σωτήρης Γκλαβάς και η φίλη της οικογένειας, φιλόλογος Αναστασία Κουτσιούκη.

ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ
ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ
Ο μπαρμπα - Τάσος γεννήθηκε το 1924 στη Βουλιαγμένη Αμαλιάδας (Μηλιές ή Μπουρντάν του δήμου Ηλιδας), τέταρτο παιδί 7μελούς φτωχής αγροτικής οικογένειας. Στα 14 μεταναστεύει στην Πάτρα στα Καντριάνικα. Πέρασε από πολλά επαγγέλματα, δούλεψε σε καφενείο, σε μπακάλικο, μικροπωλητής, κ.λπ. Με την Κατοχή και τον λιμό του 1941, επέστρεψε στο χωριό, έγινε δραστήριο Αετόπουλο, εντάχθηκε αργότερα στην ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ εκπληρώνοντας πολλές αποστολές με επιτυχία (επιμελητεία, συσσίτια, πληροφορίες, ενέργειες, κ.λπ.). Με τη συμφωνία της Βάρκιζας και το ανθρωποκυνηγητό, μη μπορώντας να σταθεί στην περιοχή, ξανάρθε στην Πάτρα. Στα Καντριάνικα αντάμωσε την Διαμάντω, τον έρωτα της ζωής του, που ανήκε σε μια ομάδα γυναικών που εφοδίαζαν με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ρουχισμό τους φυλακισμένους. Για την αντιστασιακή του δράση συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Μαργαρίτη. Με την οργάνωση του αστικού στρατού, βρέθηκε ντυμένος στο χακί και στο αναμορφωτήριο, στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Στο θανατονήσι έζησε τη μεγάλη σφαγή την 1η Μάρτη του 1948. Γλίτωσε τον θάνατο, γιατί τραυματίας κρύφτηκε σε μια μαούνα - υδροφόρα. Με σπασμένο πόδι τον μεταφέρουν (μαζί με άλλους) στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Το '49 μετά την πολύμηνη ανάρρωσή του, τον ξαναστέλνουν στη μονάδα του στη Μακρόνησο.

Με την απόλυσή του γυρνάει στην Πάτρα και παντρεύεται την Διαμάντω το Μάη του '50. Το '51 και το '52 αποκτάνε τις δύο κόρες τους που τον λάτρεψαν και τις λάτρεψε μέχρι το τέλος της ζωής του. Δουλεύει ως νυχτοφύλακας στο λιμάνι. Τη μέρα δουλεύει και σε άλλες δουλειές: Γυρολόγος, πλασιέ κ.λπ. Αγαπούσε το κόμμα του, το ΚΚΕ. Με την Κομματική Οργάνωση Ταμπαχάνων συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία. Δραστήριο μέλος στο Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
Στη μνήμη του οι κόρες του Κούλα και Γιώτα προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό φίλο του, 100 ευρώ.


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ

ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΕΡΛΑΝΤΙΔΗΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΕΡΛΑΝΤΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΡΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΡΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ