Τετάρτη 7 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕΡΡΕΣ - ΘΑΣΟΣ
Αντιδράσεις για το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει στο κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων σε όλη τη χώρα, ανάμεσά τους στο Ροδολίβος του δήμου Αμφίπολης Σερρών και στα Λιμενάρια Θάσου.

Οι κάτοικοι του δήμου Αμφίπολης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της τράπεζας στο Ροδολίβος και κατήγγειλαν την πολιτική συρρίκνωσης σε προσωπικό και καταστήματα που ακολουθούν οι τράπεζες, με μοναδικό στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των κερδών τους.

Η Αννα Αντσιου, δημοτική σύμβουλος Αμφίπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανέδειξε την ανάγκη στήριξης των εργαζομένων αλλά και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι του δήμου (κυρίως οι μεγάλης ηλικίας, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες), οι οποίοι θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε γειτονικό δήμο.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον λαό της περιοχής να σταθεί εμπόδιο στην όποια προσπάθεια της κυβέρνησης, των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων για την υποβάθμιση της ζωής στην επαρχία.

Ανάλογα προβλήματα προκαλούνται και για τους κατοίκους στα Λιμενάρια Θάσου, οι οποίοι θα πρέπει να μετακινούνται περισσότερα από 40 χιλιόμετρα για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Ανακοίνωση καταγγελίας εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θάσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ