Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1
Προβάδισμα ο «Γηραιός»

Σαφές προβάδισμα έναντι του Εθνικού Αστέρα, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέκτησε χτες ο Ηρακλής, μετά το ισόπαλο με 1-1 αποτέλεσμα στο γήπεδο της Καισαριανής. Ο αγώνας ξεκίνησε αρκετά ικανοποιητικά και για τις δύο ομάδες που κινούνταν σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να επιβάλουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο «Γηραιός», ωστόσο, έδειχνε πιο ριψοκίνδυνος αφού, αν και σποραδικά, επιδίωκε να βρεθεί σε σημείο... βολής. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει το βάρος στην αμυντική τους ζώνη και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα. Στην επανάληψη, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, το προβάδισμα στο σκορ όχι μόνο δεν ήρθε αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που είχε αφήσει η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη στην άμυνα και προηγήθηκαν με πέναλντι που κέρδισε ο Λούντεμπεργκ και εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδημητρίου (78'). Από κει και πέρα, οι επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων έγιναν περισσότερο ασφυκτικές με αποτέλεσμα η άμυνα της ομάδας του Νίκου Αλέφαντου να λυγίσει στο 85' και ο Μιχαηλίδης να δει την εστία του να παραβιάζεται έπειτα από διπλή προσπάθεια του Νασιόπουλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχαηλίδης, Ξάνθης, Τέσοβιτς (46' Εντουσέι), Παπαδημητρίου, Μπασινάς, Τριανταφύλλου (64' Παπαδόπουλος), Ποδαράς, Χουζούρης, Μιχελίδης (70' Λούντεμπεργκ), Θεοχαρόπουλος, Μπερνεάνου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χαλκιάς, Κυριαζής, Χατζί, Κουτσουρές, Φοφόνκα (62' Νασιόπουλος), Βακουφτσής (75' Κορμαρής), Μπαχράμης, Χάγκαν, Μιλόγεβιτς, Νεμπεγλέρας, Νατσούρας (50' Στολτίδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ