Σάββατο 24 Ιούλη 2021 - Κυριακή 25 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σωματεία της Αττικής καλούν στη συναυλία

Κάλεσμα συμμετοχής στη συναυλία αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ απευθύνουν σωματεία από την Αττική. «Ενας για όλους και όλοι για έναν. Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη», αναφέρουν στο κάλεσμά τους το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, το Συνδικάτο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τα συνδικάτα τονίζουν: «Ο αγώνας τους αφορά όλους τους εργαζόμενους, που βιώνουμε τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε χώρο δουλειάς.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική ο μόνος δρόμος που έχουμε είναι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, με συλλογική οργάνωση και δράση, με συναδελφική αλληλεγγύη. Κάνουμε πράξη το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν!».

Θα δρομολογηθούν πούλμαν με δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα και στο mail του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής: 2104110148 - 2104129496, e-mail: metallo.attikis@gmail.com - metalo.ellada@gmail.com και στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τηλ. 210 3827.122 e-mail: info@syndikatooikodomonathinas.gr από τις 08.00 έως τις 15.00 και από τις 18.00 έως τις 20.00 τις καθημερινές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ