Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
«Εφυγε» ο σ. Κώστας Βούλγαρης

«Εφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος Κώστας Βούλγαρης, σε ηλικία 43 ετών, το βράδυ της Παρασκευής 6 Αυγούστου.

Ο σ. Κώστας, παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε στους Φούρνους Κορσεών Ικαρίας το 1978. Από νωρίς μπήκε στη μάχη της βιοπάλης, κάνοντας περιοδικά διάφορες δουλειές, μέχρι να καταλήξει στην επιλογή του ναυτικού επαγγέλματος. Αρχικά μπάρκαρε με την ειδικότητα του θαλαμηπόλου και στη συνέχεια, λόγω της ανεργίας, άλλαξε ειδικότητα σε αυτή του ναύτη.

Το 2000 ήρθε σε επαφή με το ταξικό ναυτεργατικό κίνημα. Δοκιμάστηκε στους αγώνες και εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Ο ίδιος συνέβαλε με τη δράση του στις μικρές και μεγάλες μάχες του ναυτεργατικού κινήματος, αταλάντευτος αγωνιζόταν όπου χρεωνόταν από την Οργάνωση. Ο Κώστας ήταν μαχητής, ξεπέρασε προσωπικές δυσκολίες και με τη δική του επιμονή στάθηκε άξιος και όρθιος, τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Απέκτησε οικογένεια, αφήνοντας σήμερα πίσω δύο ανήλικα παιδιά.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ναυτεργατών του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη μητέρα, στην αδελφή, στη σύζυγο, στα παιδιά και στους συγγενείς του Κ. Βούλγαρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ