Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Ορίστηκαν οι προθεσμίες για την ορκωμοσία

Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις για τον διορισμό των 11.507 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας και ορίστηκαν οι προθεσμίες ορκωμοσίας, χωρίς ωστόσο να λαμβάνεται υπόψη το αίτημα που έχουν εκφράσει οι εκπαιδευτικοί σε διάφορες περιοχές να προβλεφθεί δυνατότητα εξ αποστάσεως διαδικασιών.

Θυμίζουμε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και των πυρκαγιών, αλλά και πάγια προβλήματα που υπάρχουν, όπως π.χ. η κακή ακτοπλοϊκή σύνδεση κάποιων νησιωτικών περιοχών, δυσχεραίνουν πολύ τις μετακινήσεις για τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς μέσα στην τουριστική περίοδο του Αυγούστου.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο, οι διοριζόμενοι/ες καλούνται να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από χτες Τετάρτη έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου. Η ανωτέρω προθεσμία παρατείνεται κατ' εξαίρεση, έως την Τρίτη 31 Αυγούστου, μόνο για τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται αποδεδειγμένα εντός των πυρόπληκτων περιοχών της Επικράτειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ