Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 - Κυριακή 29 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε μεγάλες πόλεις την ερχόμενη βδομάδα

Τη βδομάδα που μας έρχεται, το 47ο Φεστιβάλ θα περάσει από μια σειρά μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών, με προγράμματα που περιλαμβάνουν συζητήσεις, εκθέσεις και πολύμορφες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αντανακλώντας και μεταφέροντας στη νεολαία το μήνυμά του: «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς - Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό»!

Αναλυτικά αυτά τα φεστιβαλικά ραντεβού την ερχόμενη βδομάδα είναι:

Στην Αρτα, στις 3 και 4 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο. Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συζήτηση στο μαθητικό στέκι και συναυλίες με τον Στάθη Αρτινό, την Φωτεινή Βελεσιώτου και τους Χαγιάλ. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται συναυλίες με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Ζιώρη, Χρήστο Σιάνα.

Στα Τρίκαλα, στις 3 Σεπτέμβρη, το Φεστιβάλ θα γίνει στον Μύλο Ματσόπουλου. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στη Σπάρτη, στις 3 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ.

Στο Ναύπλιο, στις 3 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στον Πύργο, στις 4 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Ξυστρή. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και στο πρόγραμμα επίσης ξεχωρίζουν συναυλίες με τους: Το Σφάλμα, Banda Morena.

Στη Ζάκυνθο, στις 4 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Σολωμού. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και στο πρόγραμμα επίσης ξεχωρίζουν συναυλίες με τους: Sober on Tuxedos, Ζωγράφος.

Στην Κεφαλονιά, στις 4 Σεπτέμβρη, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ μεταξύ άλλων συναυλία θα δώσουν οι Replica.

Στη Λευκάδα, στις 4 Σεπτέμβρη, στο πάρκο παραλίας, θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και μουσικό πρόγραμμα από τους Στέλιο Κοτίδη και Αλεξάνδρα Ρίζου, με τους Σταύρο Γιαβρή, Ανέστη Τσαρτσιανίδη και Ηλία Αράπογλο.

Στην Κόρινθο, στις 4 Σεπτέμβρη, στον Φλοίσβο. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων hip hop με τους Raibo και Ryhme riot.

Στην Πτολεμαΐδα, στις 4 Σεπτέμβρη, στο Πέτρινο σχολείο. Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάμπης, μέλος της ΚΕ, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται συναυλία με την Μιρέλα Πάχου.

Στην Κατερίνη, στις 4 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βέροια, στις 4 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δράμα, στις 4 Σεπτέμβρη, στα Γρασίδια Αγίας Βαρβάρας, θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Στη Θήβα, στις 4 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ.

Στη Λήμνο, στις 4 Σεπτέμβρη, στη Μύρινα, θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

Στην Κάλυμνο, στις 4 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Χριστού, θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Στη Σύρο, στις 5 Σεπτέμβρη, στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης στην Ερμούπολη, θα μιλήσει η Ελένη Μητικάρη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ